Kategori: Krimier

Sambapigens sidste dans

Sambapigens sidste dans 

Spændingskrimi i det finansielle miljø som foregår både i København og Brasilien ...

Forfatter: Denis Lewinsky
Forlag: Leksis



Spændingskrimi i det finansielle miljø som foregår både i København og Brasilien.

Jack Lublo er tidligere finansmand i London og økonomisk uafhængig. Efter nogle tragiske begivenheder i hans liv, hvor han blandt andet mister en af sine venner, forsøger han at finde den indre ro som vejarbejder i Danmark. Det er ikke lønnen der trækker, men det stærke kammeratskab, ansvarsfrihed og en arbejdsdag, der slutter tidligt.

En dag finder Jack liget af en smuk, nøgen kvinde i en graverende i Gothersgade i det indre København. Kvinden viser sig at stamme fra Rio de Janeiro, men da der ingen spor er af hendes ophold i Danmark, og da hun højst sandsynligt er fra en lokal favela, ser politiet sig nødsaget til at opgive efterforskningen.

Men Jack kan ikke få den smukke, mørke pige ud af sine tanker. Sammen med kriminalkommissær Thomsen, der i sin tid efterforskede sagen, advokatvennen Mark og dennes veninde Jeanette, indleder Jack sin egen efterforskning, og her kommer hans indgående kendskab til de finansielle markeder ham til stor hjælp.

Det lykkes Jack at finde sammenhæng i sagen. Under hans søgen efter at opklare mysteriet om kvindens død, kommer han vidt omkring. Rio De Janeiro, det nordlige Brasilien og London bliver centrale scener for historiens begivenheder.

Bestil online

Axel Strøbye - en tragisk komedie
Axel Strøbye - en tragisk komedie

Axel Strøby har spillet legendariske roller, men mestrede også i stor stil de dæmoniske roller som herremand og chauvinistisk ægtemand. Bag kulisserne lurede en lige så kompleks tilværelse som forskelligheden i hans roller opbød ..

Læs mere
Mord og mandelduft med mere
Mord og mandelduft med mere

En særlig samling af Camilla Läckbergs korte krimier ...

Læs mere
Springflod
Springflod

Fra forfatterne bag tv-serien Beck; Cilla og Rolf Börjlind, kommer her første bind i triologien om den unge kvinde, og politiskoleelev Olivia Rönning og politimanden Tom Stilton.

Læs mere
Porto Francos vægter
Porto Francos vægter

Efterår er krimi-tid, og nu kommer Ann Rosmans tredje bog i den spændende krimiserie om kriminalispektør Karin Adler ...

Læs mere
Intet nummer
Intet nummer

De ringer hele tiden. De lusker rundt. De holder øje med dem. Hvem er de, og hvor bliver de ved? Irene Pedersens spændingsroman om fænomenet stalking ...Nervepirrende !

Læs mere
Ophelia
Ophelia

Fra den populære og prisvindende forfatter Lisa Unger, kommer nu den medrivende spændingsroman Ohelia...

Læs mere
Pantomime
Pantomime

Ny roman af Annika von Holdt skræmmer livet af dig !

Læs mere
Det syvende barn
Det syvende barn

Erik Valeurs debutroman "Det syvende barn" er netop blevet solgt i en millionhandel til udgivelse i USA og England. Det syvende barn har siden udgivelsen ligget på de danske bestsellerlister og har indtil nu solgt over 80.000 eksemplarer ...

Læs mere
Begravet i stilheden
Begravet i stilheden

En storslået roman om menneskers jagt på et bedre liv, om skæbnesvangre beslutninger, om fortielser og løgne, om hvordan mennesker sjældent er, hvad de giver sig ud for at være.

Læs mere
Tre hundes nat
Tre hundes nat

På årets første nat, i isnende kulde, forsvinder 18-årige Nina Bjerre fra en nytårsfest i Grenå ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^