Kategori: Krimier

Glasborgen

Glasborgen 

Anne-Marie Vedsø Olesens anmelderroste roman om en kvindes jagt på et internationalt gennembrud som sangerinde, om hendes kamp i Operaen på Holmen i en glitrende og sanselige kunstnerverden, som også rummer vanvid og vold ...

Titel: Glasborgen
Forfatter: Anne-Marie Vedsø Olesen
Forlag: Gyldendal


Anne-Marie Vedsø Olesens roman om kvinden Judith, hvis kunstnerkarriere i bogstaveligste forstand bliver et spørgsmål om liv eller død. Hun er sangerinde og skal synge hovedrollen i en prestigefyldt, moderne opera på Holmen.
Allerede den første dag på Holmen, møder hun operaens komponist og dirigent Rolf Bergström og lader sig forføre af ham. Under Rolfs vinger ser det ud, som om hun endelig skal få det internationale gennembrud, hun har arbejdet så hårdt på. Men hun er ikke alene om Rolf; overalt, hvor han går, følges han af den karismatiske, men også sært skræmmende Vilgot, som han har et underligt afhængighedsforhold til.

Under prøveforløbet sker der ting, som på forskellig vis fremmer Judiths muligheder for at stråle på scenen: En rivalinde til hovedrollen drukner i Københavns havn, og en besværlig scenetekniker får kraniet knust under en prøve. Judith aner uråd, ikke mindst da hun begynder at opleve decideret uforklarlige ting, som har med Vilgot at gøre, og som synes at fortælle, at han ikke er helt igennem menneskelig ...

En roman om den glitrende og sanselige kunstnerverden, som også rummer vanvid og vold, og hvor Københavns nyeste, pompøse vartegn forvandles fra et kunstens tempel til et fangehul fuld af rædsler. Bestil online

De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Mercedes-Snittet, Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancocks 'Mercedes-snittet' er andet selvstændige bind i krimiserien om Kaldan og Schäfer. En nervepirrende psykologisk krimi om hævn, synsbedrag og ar i hjertet.

Læs mere
Kastanjemanden, Søren Sveistrup

Søren Sveistrups romandebut 'Kastanjemanden' har modtaget forrygende anmeldelser fra krimifans. En uhyggelig historie om fundet af en dræbt, yngre kvinde, der er efterladt på en legeplads under en lille figur af kastanjer.

Læs mere
Heksen, Camilla Läckberg

Med Fjällbacka krimien 'Heksen', har den svenske stjerneforfatter, Camilla Läckberg, skrevet en elegant, kompliceret og nervepirrende kriminalroman om kvinders rolle, nye generationer og angsten for det, vi ikke kender eller forstår.

Læs mere
Kvinden i vinduet, A. J. Finn & Dan Mallory

A. J. Finn og Dan Mallorys thriller 'Kvinden i vinduet' er skamrost af nogle af verdens største krimiforfattere og har nummer et på New York Times bestsellerliste.

Læs mere
Det Andet Ansigt, Mari Jungstedt

Fra den populære forfatter, Mari Jungstedt, kommer endnu en ægte svensk krimi om kærlighed, bedrag og dødeligt begær. 'Det Andet Ansigt' er den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.

Læs mere
Glasvinge, Katrine Engberg

'Glasvinge' er tredje krimi i Katrine Engbergs bestseller-serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Senest har hun udgivet Glasvinge og Blodmåne. Hun har tidligere udgivet Krokodillevogteren og Blodmåne.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^