Kategori: Krimier

Elektra, af Jakob Melander 

Jakob Melanders krimi 'Elektra' er historien om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft - men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

Danmarks kommende statsminister, lederen af Det Radikale Venstre, findes myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Han findes i sin brors arme og med mordvåbnet - en økse - ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Men nu beder hans ekskæreste Katharina, der er lillesøster til både offer og mistænkte i den skandaløse mordsag, om hjælp.  Andreas står over for sit livs sværeste opgave, da han dykker ned i sagen og undersøger familiens dramatiske fortid.

Titel: Elektra
Forfatter: Jakob Melander
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Bestilling:Bogen kan bestilles her 

Mord og mandelduft med mere
Mord og mandelduft med mere

En særlig samling af Camilla Läckbergs korte krimier ...

Læs mere
Springflod
Springflod

Fra forfatterne bag tv-serien Beck; Cilla og Rolf Börjlind, kommer her første bind i triologien om den unge kvinde, og politiskoleelev Olivia Rönning og politimanden Tom Stilton.

Læs mere
Porto Francos vægter
Porto Francos vægter

Efterår er krimi-tid, og nu kommer Ann Rosmans tredje bog i den spændende krimiserie om kriminalispektør Karin Adler ...

Læs mere
Intet nummer
Intet nummer

De ringer hele tiden. De lusker rundt. De holder øje med dem. Hvem er de, og hvor bliver de ved? Irene Pedersens spændingsroman om fænomenet stalking ...Nervepirrende !

Læs mere
Ophelia
Ophelia

Fra den populære og prisvindende forfatter Lisa Unger, kommer nu den medrivende spændingsroman Ohelia...

Læs mere
Pantomime
Pantomime

Ny roman af Annika von Holdt skræmmer livet af dig !

Læs mere
Det syvende barn
Det syvende barn

Erik Valeurs debutroman "Det syvende barn" er netop blevet solgt i en millionhandel til udgivelse i USA og England. Det syvende barn har siden udgivelsen ligget på de danske bestsellerlister og har indtil nu solgt over 80.000 eksemplarer ...

Læs mere
Begravet i stilheden
Begravet i stilheden

En storslået roman om menneskers jagt på et bedre liv, om skæbnesvangre beslutninger, om fortielser og løgne, om hvordan mennesker sjældent er, hvad de giver sig ud for at være.

Læs mere
Tre hundes nat
Tre hundes nat

På årets første nat, i isnende kulde, forsvinder 18-årige Nina Bjerre fra en nytårsfest i Grenå ...

Læs mere
Nyt fra Åsa Larsson
Nyt fra Åsa Larsson

Det er nogle år siden, vi sidst hørte nyt fra svenske Åsa Larsson. Men nu er hun tilbage med en femte krimi i serien om anklager Rebecka Martinsson fra Kiruna i det nordlige Sverige, og krimien har høstet rigtige gode anmeldelser ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^