Kategori: Kogebøger

Tænk før du spiser

Tænk før du spiser 

Trine Hahnemanns nye kogebog er fuld af gode, fornuftige råd til dem der ønsker en sundere livsstil, uden at gå på kompromis med velsmag og glæden ved at spise ...

Forfatter: Trine Hahnemann


Med udgangspunkt i de nordiske råvarer og de 8 officielle kostråd viser Trine Hahnemann vejen til en sundere livsstil, som ikke går på kompromis med velsmag og glæden ved at spise.

Det handler om sund fornuft, planlægning, balance og mådehold, når livsstilen skal ændres. Om at stille krav til de fødevarer, man putter i munden, og om at tænke på miljøet og bruge lokale råvarer.

Derfor er bogens opskrifter lavet på baggrund af principper om, at man skal spise i overensstemmelse med sæsonerne og det område, man bor i. Kosten balanceres på fornuftig vis mellem proteiner, kulhydrater og fedt. Grønsager, korn, frugt, fisk og en lille smule kød udgør et sundt og nærende livsgrundlag.

Bogen er illustreret med fantastiske billeder af fotografen Lars Ranek, hvis madbilleder bliver vist i både danske og internationale madmagasiner.

Om forfatteren
Trine Hahnemann er direktør i virksomheden Hahnemanns køkken, der laver kantinemad til mere end 2400 mennesker i Storkøbenhavn. Hun har en række kogebogudgivelser bag sig bl.a. Det skandinaviske køkken og 365 hverdagsretter.
Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^