Kategori: Kogebøger

Tænk før du spiser

Tænk før du spiser 

Trine Hahnemanns nye kogebog er fuld af gode, fornuftige råd til dem der ønsker en sundere livsstil, uden at gå på kompromis med velsmag og glæden ved at spise ...

Forfatter: Trine Hahnemann


Med udgangspunkt i de nordiske råvarer og de 8 officielle kostråd viser Trine Hahnemann vejen til en sundere livsstil, som ikke går på kompromis med velsmag og glæden ved at spise.

Det handler om sund fornuft, planlægning, balance og mådehold, når livsstilen skal ændres. Om at stille krav til de fødevarer, man putter i munden, og om at tænke på miljøet og bruge lokale råvarer.

Derfor er bogens opskrifter lavet på baggrund af principper om, at man skal spise i overensstemmelse med sæsonerne og det område, man bor i. Kosten balanceres på fornuftig vis mellem proteiner, kulhydrater og fedt. Grønsager, korn, frugt, fisk og en lille smule kød udgør et sundt og nærende livsgrundlag.

Bogen er illustreret med fantastiske billeder af fotografen Lars Ranek, hvis madbilleder bliver vist i både danske og internationale madmagasiner.

Om forfatteren
Trine Hahnemann er direktør i virksomheden Hahnemanns køkken, der laver kantinemad til mere end 2400 mennesker i Storkøbenhavn. Hun har en række kogebogudgivelser bag sig bl.a. Det skandinaviske køkken og 365 hverdagsretter.
Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^