Kategori: Kogebøger

Tænk før du spiser

Tænk før du spiser 

Trine Hahnemanns nye kogebog er fuld af gode, fornuftige råd til dem der ønsker en sundere livsstil, uden at gå på kompromis med velsmag og glæden ved at spise ...

Forfatter: Trine Hahnemann


Med udgangspunkt i de nordiske råvarer og de 8 officielle kostråd viser Trine Hahnemann vejen til en sundere livsstil, som ikke går på kompromis med velsmag og glæden ved at spise.

Det handler om sund fornuft, planlægning, balance og mådehold, når livsstilen skal ændres. Om at stille krav til de fødevarer, man putter i munden, og om at tænke på miljøet og bruge lokale råvarer.

Derfor er bogens opskrifter lavet på baggrund af principper om, at man skal spise i overensstemmelse med sæsonerne og det område, man bor i. Kosten balanceres på fornuftig vis mellem proteiner, kulhydrater og fedt. Grønsager, korn, frugt, fisk og en lille smule kød udgør et sundt og nærende livsgrundlag.

Bogen er illustreret med fantastiske billeder af fotografen Lars Ranek, hvis madbilleder bliver vist i både danske og internationale madmagasiner.

Om forfatteren
Trine Hahnemann er direktør i virksomheden Hahnemanns køkken, der laver kantinemad til mere end 2400 mennesker i Storkøbenhavn. Hun har en række kogebogudgivelser bag sig bl.a. Det skandinaviske køkken og 365 hverdagsretter.
Bestil online

Allergikogebogen
Allergikogebogen

Selv om man er allergisk over for bestemte fødevarer, betyder det ikke, at man skal spise kedelig, ensformig mad. Lækker mad som alle kan tåle ...

Læs mere
Lene Hanssons juicer og smoothies
Lene Hanssons juicer og smoothies

– og andre sunde drikke. Over 70 nemme opskrifter på smoothies, juicer og andre sunde helsedrikke ...

Læs mere
Aarstidernes livretter
Aarstidernes livretter

En sand guldgrube af vejledninger i og inspiration til, hvordan du bedst udnytter årstidens skatkammer ...

Læs mere
Supper - til frokost, middag og dessert
Supper - til frokost, middag og dessert

Det er nemt at lave suppe. Alt, hvad du behøver, er gode råvarer, en gryde, en blender og en bunke inspirerende opskrifter. Find inspirationen og få en lang række opskrifter i Lene Hanssons nye bog om supper...

Læs mere
Kost mod kræft
Kost mod kræft

- fødevarer der forebygger. En bog, der i et jordnært sprog forklarer sin læser, hvad kræft er, hvilke fødevarer, der forebygger mod sygdommen, og hvordan de bør tilberedes. ...

Læs mere
Smagen af danmark
Smagen af danmark

I sin nye kogebog, baseret på en gastronomisk opdagelsesrejse i Danmark, giver Claus Meyer sit personlige bud på et moderne nordisk køkken ...

Læs mere
Lene Hanssons salater
Lene Hanssons salater

Fyldige salater er ikke nogen nyhed i sig selv, men de fleste af os er stadig ret dårlige til at bruge salater som hovedmåltid...

Læs mere
Den skaldede kok - gril med gnist og glød
Den skaldede kok - gril med gnist og glød

"jeg ELSKER at grille. Grill er for mig hygge. Det er noget, man kan være sammen om. Man kan lave mad i nærheden af dem, man skal tilbringe sin aften med, og så er det "back to nature" ...

Læs mere
Smørrebrød
Smørrebrød

Vi anbefaler ! Smørrebrød er dansk madtradition i sin reneste form men en tradition, der trænger til at fornyes.

Det klarer Katrine Klinken med sin nye bog "Smørrebrød" på fineste vis ...

Læs mere
Køkkenfryd
Køkkenfryd

Den ansete madskribent Christa Alstrup har lavet denne meget personlige kogebog, der indeholder over 100 lækre og innovative opskrifter. Bogen er inddelt efter de fire årstider og tager udgangspunkt i sæsonens friske råvarer ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^