Kategori: Kogebøger

Suveræne succeser

Suveræne succeser 

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Titel: Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Pris kr. 249,00
Forfatter: Tina Scheftelowitz, Sonja Bock
Omfang: 512 sider
Forlag: Politikens Forlag


Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Sonja Bock og Tina Scheftelowitz´s suveræne succeser startede faktisk allerede tilbage i 1997 med bestselleren Suveræne Salater og Brillante Buffeter, og er siden fulgt op af en hel serie af rappe kogebøger i den velkendte, uhøjtidelige stil.

Forfatternes mission har hele tiden været at formidle lettilgængelige opskrifter med grøntsagerne som omdrejningspunkt, og fokus på velsmag og sundhed, og man må sige, at det er lykkedes.

I Suveræne succeser har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz håndplukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret disse Greatest Hits med en samling spritnye opskrifter. Her finder du et væld af opskrifter lige fra sunde salater, superbe supper, geniale gryderetter og andre varme retter til sandwich, smørrebrød og burgere. For slet ikke at tale om brillante buffeter, suverænt sammensatte middage, de dejligste desserter og kalorierige kager.

Vi bringer her en af en af de skønne - og lidt juleagtige opskrifter her, lige til at printe ud:

Andebryst braiseret i orangelage
Ingredienser: 700g (2-3 stk.)andebryster, 1 usprøjtet økologisk appelsin. Lage: 2 spsk. mørk muscovadosukker (eller farin), 1 1/2 dl. hvidvin, skal og saft af 1 usprøjtet/økologisk appelsin, 6 stjerneanis, 2 hele nelliker, salt og peber.

Kom alle ingredienser til lagen i en gryde og lad lagen simre uden låg i 10-15 minutter.
Skær appelsinen i 8 stykker. Brun andebryster og appelsinstykker på begge sider på en pande og hæld fedtet fra. Tag appelsinstykkerne af panden og sæt dem til side.
Hæld lagen over andebrystet og lad det småkoge uden låg i 20-25 minutter, til andebrysterne er rosa indeni. Vend dem en gang undervejs. Lad andebrysterne hvile i 5 minutter, skær dem i skiver og hæld den varme lage tilsat appelsinstykker over.
Bestil online

Fantasilater, af Aiah Noack

Har du lyst til at lave delikate salater, der bugner af smukke blomster fra haven, så er du rigtig godt hjulpet med Aiah Noacks store, smukke bog, 'Fantasilater'. Bogen beskriver nøje mere end 100 almindelige haveblomster og vilde planter, der smager dejligt og ser fantastiske ud i salater - eller…

Læs mere
Toptrimmede tarme, af Mette Borre

Stadig flere bliver vegetarer eller vælger generelt bare at spise mere grønt og indføre kødfrie dage. Samtidig har 10 procent af befolkningen irritabel tarm, og kan have særlig gavn af mere grønt. For grøn kost er godt for fordøjelsen, fastslår forfatterne bag den nye bog ’Toptrimmede tarme’.

Læs mere
Vild - Naturen ind i køkkenet, Thomas Laursen

Til alle, der nyder at samle og bruge ingredienser fra den vilde naturs spisekammer, har en af landets absolutte pionerer indenfor moderne dansk vildmad skrevet en formidabel guide.

Thomas Laursen har hele sit liv været betaget af den danske natur og har gennem årene tilegnet sig en enorm viden om…

Læs mere
Holms Mad, af Claus Julius Holm

Med 'Holms mad' kommer den folkekære kok, Claus Holm, med sin måske mest personlige kogebog til dato. Her får fans ikke kun opskrifterne på al den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt, bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på…

Læs mere
Sund junkfood, af Katrine Tuborgh

Til dig der er glad for junkfood, men gerne vil gøre en indsats i køkkenet for at få den sundeste af slagsen, har kogebogsforfatter og madfotograf Katrine Tuborgh skrevet en inspirerende og indbydende bog.

Læs mere
Rigtig god fordøjelse, af Mette W Ravn og Mette Borre

Når fordøjelsen ikke fungerer, kan det føre til mistrivsel og sygdomme. Mange af os spiser generelt for meget salt, sødt, fedt og blødt, og det kan ind i mellem sætte fordøjelsen, samtidig kan en uhensigtsmæssig kostsammensætning og livsstil betyde, at mængden og arten af de bakterier vi har i…

Læs mere
Plantemad af Mia Gardum

Har du lyst til mere grønt i din mad? Overvejer du måske at blive vegetar eller veganer? Måske bare nogle af ugens dage? Så er opskriftsamlingen 'Plantemad', der er skrevet af den passionerede blogger, grøntsagsentusiast og skribent, Mia Gardum, lige noget for dig!

Læs mere
Blomsterbergs Bedste, af Mette Blomsterberg

Mette Blomsterberg er kagedronningen over dem alle. Konditoren, som har fået hele Danmark til at bage. Hun står bag intet mindre end seks kage- og dessertbøger og nyder samtidig stor popularitet på tv, hvor hun lige nu er aktuel som den hårde, men også retfærdige, søde og sjove dommer, når folk…

Læs mere
God mad - Let at sylte, af Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogt

Med Marianne Kastberg og Kirsten Høgh Fogts syltebog "God mad - let at sylte" kan du nemt fremstille marmelader med masser af smag, og saft sprængfyldt med vitaminer. Du kan også opgradere din hotdog med egen ketchep, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker.

Læs mere
Den andalusiske drøm

I 'Den andalusiske drøm' kommer du med på en fantastisk rejse til Andalusien, hvor kogebogsforfatter og madskribent Tina Scheftelowitz udlever sine drømme med god mad og livsnyderi. Og der er mange dejlige historier, at fortælle, for Tina er nemlig flyttet med sin mand Lasse Theifoldt til…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^