Kategori: Kogebøger

Suveræne succeser

Suveræne succeser 

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Titel: Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Pris kr. 249,00
Forfatter: Tina Scheftelowitz, Sonja Bock
Omfang: 512 sider
Forlag: Politikens Forlag


Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Sonja Bock og Tina Scheftelowitz´s suveræne succeser startede faktisk allerede tilbage i 1997 med bestselleren Suveræne Salater og Brillante Buffeter, og er siden fulgt op af en hel serie af rappe kogebøger i den velkendte, uhøjtidelige stil.

Forfatternes mission har hele tiden været at formidle lettilgængelige opskrifter med grøntsagerne som omdrejningspunkt, og fokus på velsmag og sundhed, og man må sige, at det er lykkedes.

I Suveræne succeser har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz håndplukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret disse Greatest Hits med en samling spritnye opskrifter. Her finder du et væld af opskrifter lige fra sunde salater, superbe supper, geniale gryderetter og andre varme retter til sandwich, smørrebrød og burgere. For slet ikke at tale om brillante buffeter, suverænt sammensatte middage, de dejligste desserter og kalorierige kager.

Vi bringer her en af en af de skønne - og lidt juleagtige opskrifter her, lige til at printe ud:

Andebryst braiseret i orangelage
Ingredienser: 700g (2-3 stk.)andebryster, 1 usprøjtet økologisk appelsin. Lage: 2 spsk. mørk muscovadosukker (eller farin), 1 1/2 dl. hvidvin, skal og saft af 1 usprøjtet/økologisk appelsin, 6 stjerneanis, 2 hele nelliker, salt og peber.

Kom alle ingredienser til lagen i en gryde og lad lagen simre uden låg i 10-15 minutter.
Skær appelsinen i 8 stykker. Brun andebryster og appelsinstykker på begge sider på en pande og hæld fedtet fra. Tag appelsinstykkerne af panden og sæt dem til side.
Hæld lagen over andebrystet og lad det småkoge uden låg i 20-25 minutter, til andebrysterne er rosa indeni. Vend dem en gang undervejs. Lad andebrysterne hvile i 5 minutter, skær dem i skiver og hæld den varme lage tilsat appelsinstykker over.
Bestil online

Smushi - Dansk smørrebrød i miniaturestørrelse
Smushi - Dansk smørrebrød i miniaturestørrelse

Tilbered fine og smagfulde smushis, som de serveres hos Lo og Rud på The Royal Cafe på Strøget i København. Her vores varme anbefaling af den smukke opskriftsamling Royal Smushi ...

Læs mere
Smagen af Danmark
Smagen af Danmark

Gennem 250 sider fortæller Claus Meyer om den danske mad- og kulturhistorie, beskriver det moderne nordiske køkkens helt særlige potentiale og kvaliteter, og inspirerer med mere end 75 spændende opskrifter ...

Læs mere
500 juicer & smoothies
500 juicer & smoothies

Bogen rummer alt fra gennemprøvede klassikere til helt nye ideer og smagskombinationer til enhver lejlighed – mættende morgenmadssmoothies, dejlige dessertdrinks og forfriskende sommerdrinks til at nyde i haven ...

Læs mere
200 opskrifter & 100% sommer!
200 opskrifter & 100% sommer!

Til alle der elsker stemningen af sommerhus og smagen af sommer, har Dorthe Studsgarth skrevet "Sommerhuskogebogen" ...

Læs mere
Suveræn sommermad
Suveræn sommermad

Nu kan vi godt begynde at glæde os; til alle de nye, skønne grøntsager, frugter og bær, der begynder at pible op af jorden og modnes på buske og træer. Og til al den gode sommermad, som vi kan lave af dem !

Læs mere
Madglad
Madglad

Hvis du, trods en imponerende kogebogsamling, føler dig som lidt af en kulinarisk analfabet, så er der hjælp at hente i Natalina Henriete Knudsen kogebog "Madglad" ...

Læs mere
Macarons, cupcakes & kagepops
Macarons, cupcakes & kagepops

40 opskrifter på små fine kager, som sætter gang i kreativiteten og kulør på hverdagen. Sjove og hyggelige at bage - og som smager så skønt !

Læs mere
Hverdagsmad fra elBulli
Hverdagsmad fra elbulli

Sammen med chefkok Eugeni de Diego, afslører elBulli´s verdensberømte kok Ferran Adria, for første gang opskrifterne på de måltider, som personalet på elBulli nyder i fællesskab hver dag, inden gæsterne ankommer ...

Læs mere
Knæk koden - og hold dig slank
Knæk koden - og hold dig slank

En vægttabsbog fyldt med gode tips, vejledninger og opskrifter til, hvordan du sikrer et sundt og holdbart vægttab ...

Læs mere
Stenalderkost
Stenalderkost

Stenalderkost er på alles læber i øjeblikket, og michelinkokken Thomas Rode er i disse dage ved at åbne sin nye fastfood restaurant i Torvehallerne med "stenalderkost". Bliv klog på den nye trend med denne bog. Det er slet ikke så tosset ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^