Kategori: Kogebøger

Suveræne succeser

Suveræne succeser 

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Titel: Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Pris kr. 249,00
Forfatter: Tina Scheftelowitz, Sonja Bock
Omfang: 512 sider
Forlag: Politikens Forlag


Suveræne Succeser - Greatest hits med ekstranumre
Sonja Bock og Tina Scheftelowitz´s suveræne succeser startede faktisk allerede tilbage i 1997 med bestselleren Suveræne Salater og Brillante Buffeter, og er siden fulgt op af en hel serie af rappe kogebøger i den velkendte, uhøjtidelige stil.

Forfatternes mission har hele tiden været at formidle lettilgængelige opskrifter med grøntsagerne som omdrejningspunkt, og fokus på velsmag og sundhed, og man må sige, at det er lykkedes.

I Suveræne succeser har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz håndplukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret disse Greatest Hits med en samling spritnye opskrifter. Her finder du et væld af opskrifter lige fra sunde salater, superbe supper, geniale gryderetter og andre varme retter til sandwich, smørrebrød og burgere. For slet ikke at tale om brillante buffeter, suverænt sammensatte middage, de dejligste desserter og kalorierige kager.

Vi bringer her en af en af de skønne - og lidt juleagtige opskrifter her, lige til at printe ud:

Andebryst braiseret i orangelage
Ingredienser: 700g (2-3 stk.)andebryster, 1 usprøjtet økologisk appelsin. Lage: 2 spsk. mørk muscovadosukker (eller farin), 1 1/2 dl. hvidvin, skal og saft af 1 usprøjtet/økologisk appelsin, 6 stjerneanis, 2 hele nelliker, salt og peber.

Kom alle ingredienser til lagen i en gryde og lad lagen simre uden låg i 10-15 minutter.
Skær appelsinen i 8 stykker. Brun andebryster og appelsinstykker på begge sider på en pande og hæld fedtet fra. Tag appelsinstykkerne af panden og sæt dem til side.
Hæld lagen over andebrystet og lad det småkoge uden låg i 20-25 minutter, til andebrysterne er rosa indeni. Vend dem en gang undervejs. Lad andebrysterne hvile i 5 minutter, skær dem i skiver og hæld den varme lage tilsat appelsinstykker over.
Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^