Kategori: Kogebøger

Suveræn sommermad

Suveræn sommermad 

Nu kan vi godt begynde at glæde os; til alle de nye, skønne grøntsager, frugter og bær, der begynder at pible op af jorden og modnes på buske og træer. Og til al den gode sommermad, som vi kan lave af dem !

Den danske sommer er kort og intens, og vi spiser anderledes end om vinteren. Vi mæsker os i lette salater og nye asparges, jordbær, rabarber og kartofler tilberedt på alskens måder. Der dufter brunt og brændt fra grillen af fisk i mange afskygninger og grillet kød. Vi nyder kølige drinks på terrassen med tilhørende nemme nipperier. Aftensmaden består tit af noget let som sandwich, burger og hotdog med masser af grøntsager og af pizzaer i herlige kombinationer. Tærter er også en del af sommermenuen – og finalen er det skønne sommersøde punktum med frugtgrød, bær, is, koldskål og kager.

Suveræn Sommer er et remix af de allerbedste lette sommeropskrifter fra de suveræne salatsøstre Sonja Bock og Tina Scheftelowitz’ tidligere bøger – samt selvfølgelig ikke mindst en ordentlig bunke spritnye retter. Det er uhøjtidelig sommermad til hverdag og fest – som altid med fokus på grøntsager og velsmag.

Bestil online

Verdens bedste brød
Verdens bedste brød

50 gode brødopskrifter og tips til hvordan du opnår den perfekte luftige krumme og den gode seje skorpe ...

Læs mere
Camilla Plums æbletrifli
Camilla Plums æbletrifli

Læs et uddrag fra Camilla Plums nye, skønne bog "Helt i kage", hvor hun anviser hvordan nu nemt og enkelt smækker en himmelsk æbletrifli sammen ...

Læs mere
Mad med kærlighed
Mad med kærlighed

Marie Melchior har skrevet en super inspirerende og meget smuk kogebog med nemme opskrifter, som giver dig lyst til at gå i køkkenet og lave dejlig mad til dem, du holder af.

Læs mere
Helt i kage
Helt i kage

Camilla Plums nye skønne kagebog er en bog, som ligesom Camilla selv, er "nede på jorden" og præsenterer opskrifter på lækre kager, som alle kan overkomme at lave.

Læs mere
Svampekogebogen
Svampekogebogen

Der findes masser af bøger om svampe, men næsten ingen om at få svampe til at smage. Med sin nye bog samler Philippe Emanuelli 127 gennemprøvede opskrifter og metoder til, hvordan man får den bedste smag frem i hver enkelt svamp ...

Læs mere
Opskrifter fra Tartine Bakery
Opskrifter fra Tartine Bakery

Mesterbageren Chad Robertson viser gennem en letforståelig tekst og masser af billeder, hvordan han laver de brød, der har givet ham kultstatus ...

Læs mere
Opskrifter fra The Hummingbird Bakery
Opskrifter fra The Hummingbird Bakery

Du behøver ikke tage til London for at opleve de fantastiske kager fra The Hummingbird Bakery. Med Tarek Malouf Kagedage – opskrifter fra Hummingbird Bakery får du nemlig over 100 af bageriets populære opskrifter

Læs mere
Mit frugt-­ og bærkøkken

Så er der godt nyt for alle, der elsker at safte, sylte, bage og lave mad med frugt og bær, for nu genudgives Anemette Olesens dejlige bog Mit frugt- og bærkøkken ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad hædret
Ny Nordisk Hverdagsmad hædret

Arne Astrup og Claus Meyers bestseller Ny Nordisk Hverdagsmad er udvalgt til en af de smukkeste bøger, der blev udgivet i 2011 ...

Læs mere
Ukrudt
Ukrudt

Det behøver ikke være svært at lave mad med vilde urter. Tværtimod er det sjovt, super sundt og tilmed ganske gratis !

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^