Kategori: Kogebøger

Suveræn simremad

Suveræn simremad  

I deres nye bog har Tina og Sonja koncentreret sig om mad, der kan tilberedes i én gryde eller én bradepande i ovnen ...

Titel: Suveræn simremad - Til travle hverdage og langsomme weekender
Forfatter: Sonja Bock & Tina Scheftelowitz
Forlag: Politikens Forlag



Det er næsten 10 år siden, Tina og Sonja udgav bogen Geniale gryderetter. Der er sket meget siden da, men noget der ikke har ændret sig er behovet for gode hverdags- og weekendretter, som kan laves uden den store indsats og i høj grad passer sig selv.

I deres nye bog har Tina og Sonja koncentreret sig om mad, der kan tilberedes i én gryde eller én bradepande i ovnen. Og så giver de stegesoen en revival. De har strukket simremadsbegrebet til det yderste ved at definere det som mad, der er væske ved. Nogle af deres retter skal stå og hygge sig i lang tid i gryden, andre er velsmagende turboretter, der er lynhurtige at lave. Bogen indeholder også grydeklassikere, men alle med et nyt twist.

Kalv med rabarber og ramsløg, Andebryst med abrikoser, Vinterbolognese, Fransk lammeragout og Vagtler med kirsebær hedder nogle af de over 80 nye retter. Men Sonja og Tina har ikke glemt deres elskede grøntsager, og der er selvfølgelig også ideer til den kødløse dag. Som sædvanlig har forfatterparret også sørget for, at der er noget til enhver årstid. Og så har bogen forslag til gode råkoster og brød, som man kan servere til. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^