Kategori: Kogebøger

Superfood

Superfood 

18 udvalgte fødevarer der fremmer kroppens egen evne til helbredelse, modvirke ældningen og holde vægten ...

Forfatter: Helena Nyblom

Hvorfor er blåbær, tomater, appelsiner, chokolade og laks nogle af de sundeste ting, du kan spise?
Hvad sker der med kroppen, hvis du spiser for lidt fedt?
Hvorfor ældes vi?
Hvorfor er planternes farvepigmenter så sunde?
Hvordan kan du på en enkel måde påvirke dit helbred?


Svarene på disse spørgsmål kan du finde i Superfood, som kan lære dig at udnytte kroppens egen evne til helbredelse, at modvirke ældningen, holde vægten og i det hele taget få et bedre velbefindende.

I denne bog gennemgås 18 udvalgte fødevarer, som alle indeholder nyttige næringsstoffer og derfor kan fungere som naturens eget apotek. Bogens mange opskrifter og anvisninger er lette at følge, og du skal ikke blive overrasket, hvis du hurtigt begynder at føle dig friskere og mere slank. Og derudover hjælper du din krop til at forebygge sygdomme.

Konsulent på den danske udgave er læge Jerk W. Langer. Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^