Kategori: Kogebøger

Sundt sødt

Sundt sødt 

Ny skøn opskriftssamling præsenterer 50 hurtige og nemme ideer til sunde søde sager, kager og is - også velegnet til diabetikere og glutenallergikere ....

Titel: Sundt sødt - 50 gode grunde til søde sager uden hvede og sukker
Forfatter: Pia Krøyer
Forlag: Politikens Forlag



Få det sunde guf ind i hverdagen
Pia Krøyer er kendt for bl.a. Konfektbogen og Guf - nu fortsætter hun med sundt sødt. For overalt i samfundet er der fokus på at nedsætte vores forbrug af sukker, og bogen her gør det overskueligt.

Det er en bog fuld af skønne og hurtige ideer til sundt slik, kager, is og andre søde sager for alle aldre til alle lejligheder. Her er fristende mangodrøm ispinde, dobbelte chokoladekiks, blåbærmuffins og sprøde nøddedrømme. Alle uden hvede og sukker og lavet af rene råvarer.

Der er den hurtige power snack til eftermiddagen som blandede superfood som bær og nødder (mandler, goji, acai, tørrede blåbær), og fristende hibiscus saftevand og limonde sodvand - bounty kokoskugler, mandel lime bar og meget mere.

Opskrifterne er præsenteret med superflotte billeder i indbydende layout. Det er en sjov måde at være kreativ på er lette at gå til og nemt at lave sammen. Og så det sundt!

Også velegnet for diabetikere og glutenallergikere

Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^