Kategori: Kogebøger

Stabilt blodsukker

Stabilt blodsukker 

Få viden og redskaber til et sundere liv med meget mere energi, klarhed og overskud. Alle opskrifterne i Stabilt Blodsukker er uden sukker, gluten o mælk ...

Titel: Stabilt blodsukker - Overskud i hverdagen
Forfatter: Sif Holst
Forlag: Hovedland


Stabilt blodsukker - Overskud i hverdagen giver dig viden og redskaber, så du kan hjælpe dig selv til et sundere liv med energi, klarhed og overskud.
For at få et sundere liv er der tre vigtige elementer: Kost, tanker og bevægelse, som bliver beskrevet i bogens tre dele..:
• Del 1 forklarer, hvad kroppen bruger blodsukkeret til, hvilke værdier der er normale, og hvad der henholdsvis fremmer eller hæmmer et stabilt blodsukker.
• Del 2 fortæller om teorien bag kostens indvirkning på kroppen, om vitaminer og mineraler og om tanker og bevægelse. I denne del er der også utraditionelle, men samtidig enkle, lækre retter, der understøtter et stabilt blodsukker. Opskrifterne er uden sukker, gluten og mælk.
• Del 3 indeholder en modulopbygget handlingsplan, hvor det er muligt at følge en af tre forskellige modul og derved opnå stabilt blodsukker.

Om forfatteren
Siff Holst er cand.scient med idræt som hovedfag og biologi og dans som bifag. Hun har været gymnasielærer i en årrække, men i 2008 startede hun sin egen kursus- og fordragsvirksomhed Glædens vitaminer, med stabilisering af blodsukkeret som omdrejningspunkt.
Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^