Kategori: Kogebøger

Spis salat !

Spis salat ! 

Salaterne i denne bog er alle tilberedt efter ernæringsteorien om GI der hovedsageligt udelader sukker fra kosten, Også sukker i form af hurtigt omsættelige kulhydrater, som vi blandt andet finder dem i hvedebrød, pasta, ris ...

Forfatter: Susanne Kjær
Forlag: Gyldendal



Spis salat! er sprængfyldt med lækre opskrifter, der er nemme at lave og smukke at servere.

Sprød, frisk salat er en nydelse - for gane, for sundhed og for øje. Morgenens frugtsalat og frokostens mættende og nemme salat er, sammen med aftenens appetitvækkende salat, aldeles uundværlige, når vi taler om det lækre måltid.
Salaterne i denne bog er alle tilberedt efter ernæringsteorien om GI - det glykemiske indeks - der hovedsageligt udelader sukker fra kosten. Ikke kun raffineret sukker, men også sukker i form af hurtigt omsættelige kulhydrater, som vi blandt andet finder dem i hvedebrød, pasta, ris og - til dels - kartofler. Så det er ikke pasta- og kartoffelsalater du finder her, men salater der sikrer dig det optimale indhold af vitaminer, mineraler, fibre og gavnlige langsomme kulhydrater.

Susanne Kjær er kogebogsforfatter, gastronomisk rejseskribent og fast madskribent på ugebladet Femina, hvor hun igennem mange år har haft sine faste madsider. Susanne Kjær har sammen med Niels Ehler bl.a. skrevet den populære kogebog Lev fedt, bliv slank - året rundt.
Columbus Leth er fotograf og har taget bogens meget flotte og delikate fotos.
Bestil online

Meyers salatværksted
Meyers salatværksted

Kan man blande spinat og rodfrugter? Hvilken dressing passer til hvilke typer salater? Og hvornår er det fx en god ide at bruge croutoner? Få styr på salaterne, når Claus Meyer giver sine bedste tips, tricks og råd videre ...

Læs mere
Mine bedste ingredienser
Mine bedste ingredienser

Skye Gyngell´s skønne inspirationsbog med mere end 100 alsidige og let tilgængelige opskrifter ...

Læs mere
365 hverdagsretter
365 hverdagsretter

I alt 365 opskrifter, der alle tager udgangspunkt i det danske hverdagskøkken, som Trine Hahnemann er en fornem eksponent for ...

Læs mere
Godt til grillen
Godt til grillen

Jan-Erik Hagboms skønne kogebog med et væld af ideer til lækkert tilbehør til grillmaden – spændende marinader, udsøgte saucer og dips og delikate salater ...

Læs mere
Køkkentid
Køkkentid

Nem mad - ugen ud ...

Læs mere
Grønne proteiner
Grønne proteiner

Spis skøn mad - styrk sundheden og miljøet ...

Læs mere
Kernesund økologisk mad
Kernesund økologisk mad

Økologiske idéer nok til resten af årets travle dage, fester, frokoster, lunch-boxes, mellemmåltider og desserter med god samvittighed ...

Læs mere
Aamans til frokost
Aamans til frokost

Dette er smørrebrød på absolut førsteklasse. Delikat !

Læs mere
Bordets glæder
Bordets glæder

Nyd farverne, årstiderne og ikke mindst maden i Susanne Engelstorp Rasmussens "Bordets glæder" ...

Læs mere
Pastaretter
Pastaretter

Fra fast food til gourmet, der er pasta til enhver lejlighed og smag - og så er pasta yderligere let at tilberede ..

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^