Kategori: Kogebøger

Spis salat !

Spis salat ! 

Salaterne i denne bog er alle tilberedt efter ernæringsteorien om GI der hovedsageligt udelader sukker fra kosten, Også sukker i form af hurtigt omsættelige kulhydrater, som vi blandt andet finder dem i hvedebrød, pasta, ris ...

Forfatter: Susanne Kjær
Forlag: Gyldendal



Spis salat! er sprængfyldt med lækre opskrifter, der er nemme at lave og smukke at servere.

Sprød, frisk salat er en nydelse - for gane, for sundhed og for øje. Morgenens frugtsalat og frokostens mættende og nemme salat er, sammen med aftenens appetitvækkende salat, aldeles uundværlige, når vi taler om det lækre måltid.
Salaterne i denne bog er alle tilberedt efter ernæringsteorien om GI - det glykemiske indeks - der hovedsageligt udelader sukker fra kosten. Ikke kun raffineret sukker, men også sukker i form af hurtigt omsættelige kulhydrater, som vi blandt andet finder dem i hvedebrød, pasta, ris og - til dels - kartofler. Så det er ikke pasta- og kartoffelsalater du finder her, men salater der sikrer dig det optimale indhold af vitaminer, mineraler, fibre og gavnlige langsomme kulhydrater.

Susanne Kjær er kogebogsforfatter, gastronomisk rejseskribent og fast madskribent på ugebladet Femina, hvor hun igennem mange år har haft sine faste madsider. Susanne Kjær har sammen med Niels Ehler bl.a. skrevet den populære kogebog Lev fedt, bliv slank - året rundt.
Columbus Leth er fotograf og har taget bogens meget flotte og delikate fotos.
Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^