Kategori: Kogebøger

Spis dig yngre

Spis dig yngre 

Spis dig yngre giver dig over 100 opskrifter på god mad, som sender energi til din organisme. Ved at spise de fødevarer, som kroppen forstår, vil den belønne dig med velvære, bedre udseende og masser af energi ...

Forfatter: Thorbjörg Hafsteinsdottir
Omfang: 224 sider
Forlag: Politikens Forlag



Spis dig yngre giver dig over 100 opskrifter på god mad, som sender energi til din organisme. Ved at spise de fødevarer, som kroppen forstår, vil den belønne dig med velvære, bedre udseende og masser af energi. Du kan rent faktisk spise dig yngre og undgå træthed, slap hud, deller, hovedpine, poser under øjnene, humørsvingninger og oppustet mave.

Opskrifterne i Spis dig yngre er bygget op omkring:

- essentielle anti-aging næringsstoffer
- sunde fedtstoffer til hud og hormoner
- udvalgte råvarer, der booster immunsystemet
- gode proteiner til krop og balance
- grøntsager og frugt i alle regnbuens farver

Bogen er desuden krydret med både gode råd, sunde tips og fakta til, hvordan din mad kan gøre din krop yngre, din hud fastere og give dig mere overskud. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^