Kategori: Kogebøger

Sophie Dahls køkken året rundt

Sophie Dahls køkken året rundt  

Sophie Dahls nye smukke kogebog, er fuld af inspirerende opskrifter til ethvert måltid. Det er opskrifter med smag og historie, baseret på årstidens råvarer ...

Titel: Sophie Dahls køkken året rundt
Forlag:


Sophie Dahls nye, smukke kogebog tager os på rejse rundt i året – med opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter fra de fire årstider – bestående af det bedste, som hver tid på året har at byde på. Sophie Dahl laver mad med inspiration fra hele verden og frister til, at man tager fra fadet en ekstra gang.

Hvis man søger en streng kulinarisk autoritet eller en bog, som kommer med store sundhedsløfter, er man kommet til den forkerte bog! Sophie Dahl leverer historier og idéer – og mad, der er dejlig, enkel og ligetil. Og hun har ikke glemt sukkeret, når det er sukker, der skal til!

Opskrifterne er originale og inspirerende, og dejligt nemme at gå til. Og der er opskrifter og idéer til ethvert måltid og enhver lejlighed. Ofte er de blevet til på usædvanlige måder: Skrevet ned, mens maden blev lavet, udtænkt i løbet af søvnløse nætter og siden ført ud i livet – eller arvet fra en stoisk, norsk oldemor.

Det hele er krydret med anekdoter og erindringsglimt fra Sophie Dahls liv, og de fantastiske fotografier blandet med Sophie Dahls egne, finurlige illustrationer gør denne dejlige kogebog til en skøn gave – til dig selv eller en madelsker, du kender.

Sophie Dahl begyndte sin karriere som model, men har altid skrevet. Hun har skrevet for bl.a. Vogue, The Observer, The Guardian, og hun debuterede med stor succes som skønlitterær forfatter i 2003. I 2009 udgav hun sin første kogebog, Sophie Dahls frydefulde fristelser, som siden blev omsat til BBC-madprogrammet, The Delicious Miss Dahl. Sophie Dahl bor i England, hvor hun virker som journalist, forfatter og begejstret kok. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^