Kategori: Kogebøger

Sophie Dahls køkken året rundt

Sophie Dahls køkken året rundt  

Sophie Dahls nye smukke kogebog, er fuld af inspirerende opskrifter til ethvert måltid. Det er opskrifter med smag og historie, baseret på årstidens råvarer ...

Titel: Sophie Dahls køkken året rundt
Forlag:


Sophie Dahls nye, smukke kogebog tager os på rejse rundt i året – med opskrifter på morgenmad, frokost- og middagsretter fra de fire årstider – bestående af det bedste, som hver tid på året har at byde på. Sophie Dahl laver mad med inspiration fra hele verden og frister til, at man tager fra fadet en ekstra gang.

Hvis man søger en streng kulinarisk autoritet eller en bog, som kommer med store sundhedsløfter, er man kommet til den forkerte bog! Sophie Dahl leverer historier og idéer – og mad, der er dejlig, enkel og ligetil. Og hun har ikke glemt sukkeret, når det er sukker, der skal til!

Opskrifterne er originale og inspirerende, og dejligt nemme at gå til. Og der er opskrifter og idéer til ethvert måltid og enhver lejlighed. Ofte er de blevet til på usædvanlige måder: Skrevet ned, mens maden blev lavet, udtænkt i løbet af søvnløse nætter og siden ført ud i livet – eller arvet fra en stoisk, norsk oldemor.

Det hele er krydret med anekdoter og erindringsglimt fra Sophie Dahls liv, og de fantastiske fotografier blandet med Sophie Dahls egne, finurlige illustrationer gør denne dejlige kogebog til en skøn gave – til dig selv eller en madelsker, du kender.

Sophie Dahl begyndte sin karriere som model, men har altid skrevet. Hun har skrevet for bl.a. Vogue, The Observer, The Guardian, og hun debuterede med stor succes som skønlitterær forfatter i 2003. I 2009 udgav hun sin første kogebog, Sophie Dahls frydefulde fristelser, som siden blev omsat til BBC-madprogrammet, The Delicious Miss Dahl. Sophie Dahl bor i England, hvor hun virker som journalist, forfatter og begejstret kok. Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^