Kategori: Kogebøger

Samme grøntsag på 3 måder

Samme grøntsag på 3 måder 

Rasmus Dalsgaard kommer med mange nye og ovenud lækre opskrifter, som vil falde i god jord hos både børn og voksne ...

Titel: Grønne sager: samme grøntsag på 3 måder
Forfatter: Rasmus Dalsgaard
Forlag: Arnold Busck
Anmeldt: Nønne Lønne Votborg




Kokken Rasmus Dalsgaard står bag Grønne Sager, der er en fin kogebog for alle med lyst til grønt. Udgangspunktet er 33 forskellige grøntsager, det vil være muligt at få i den almindelige handel herhjemme. Som titlen antyder, byder Rasmus Dalsgaard på tre opskrifter til hver grøntsag. Det kan lyde af meget, men er det faktisk ikke, når de fordeler sig på både forretter, salater, supper, kødretter, vegetarretter og fiskeretter. I praksis betyder det, at en familie med specielle præferencer tit vil løbe panden mod muren, fordi bogen faktisk kun har tre bud i alt og dermed ikke engang blot en opskrift i hver af de kategorier, jeg lister op. Nogle familier ville måske gerne have den pågældende grøntsag, som er landet i deres indkøbskurv, fordi den var på tilbud, eller er dukket op i ugens grøntsagskasse med i en bestemt kombination, som jeg ikke har nævnt: med ris, pasta, kartofler etc.
Jeg foreslog min veninde at prøve at lave Tzatziki med bagt hvidløg, fordi det bliver beskrevet, hvordan det bagte hvidløg giver en mere rund og let sødlig smag. Det, mente vi to mødre, ville passe super til en lille dreng, der har rynket på næsen af hvidløg. Det viste sig at være lige dét, der skulle til. Væk fra opskriften tog vi selvfølgelig cayennepeber.
Rasmus Dalsgaard kommer med mange nye og ovenud lækre opskrifter, som vil falde i god jord hos både børn og voksne. Grønne Sager er klart et køb værd!


Bestil online

Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^