Kategori: Kogebøger

Rosas spanske køkken

Rosas spanske køkken 

En personlig kogebog, fuld af anekdoter fra Rosas barndom og ungdom i Catalonien og med fortællinger om madens og råvarernes historie og traditioner ...

Forfatter: Rosa Sala Burgaya
Omfang: 224 sider




Rosas spanske køkken er en personlig kogebog, fuld af anekdoter fra Rosas barndom og ungdom i Catalonien og med fortællinger om madens og råvarernes historie og traditioner. Bogens opskrif-ter er enkle, “ærlige” og lige til at gå til. De spænder fra entremeses og supper over kød- og grøntsagsretter til desserter, og de egner sig både til hverdag og fest.

Det er både tale om klassiske spanske retter og om Rosas egne opskrifter – inspireret dels af de gamle retter, hun lærte i sit barndomshjem, dels af det moderne køkken og folk som mesterkok-ken Ferran Adrià fra den catalanske restaurant elBulli, som Rosa har inviteret til at have en op-skrift med i bogen.

Rosa Sala Burgaya har siden 1984 boet i Danmark. Fra basen i Odense driver hun sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma. Hun afholder endvidere kurser i spansk mad i Meyers Madhus.
Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^