Kategori: Kogebøger

Opskrifter fra The Hummingbird Bakery

Opskrifter fra The Hummingbird Bakery  

Du behøver ikke tage til London for at opleve de fantastiske kager fra The Hummingbird Bakery. Med Tarek Malouf Kagedage – opskrifter fra Hummingbird Bakery får du nemlig over 100 af bageriets populære opskrifter

Tarek Malouf elsker kager og særligt amerikanske kager som brownies, cupcakes, muffins, cheesecakes, spongecakes og tærter. De skønne amerikanske lækkerier manglede imidlertid repræsentation i hans hjemland England, så i 2004 åbnede han The Hummingbird Bakery, det første af en række bagerier, som specialiserer sig i amerikansk kagekunst. Bagerierne er blevet en kæmpe succes, men du behøver ikke tage til London for at opleve de skønne kager. I Kagedage – opskrifter fra Hummingbird Bakery får du nemlig over 100 af bageriets populære opskrifter på alt fra cupcakes, muffins og lagkager til cheesecakes, tærter og snitter. Du får detaljerede beskrivelser af fremgangsmåden, tips og ideer til kagedekorationer – og opskrifter som passer til enhver lejlighed og begivenhed.



Bestil online

Fokus på korn
Fokus på korn

Ny opskriftsamling fra Samvirke sætter fokus på korn. Opskrifterne, der er udviklet af Mia Irene Kristensen, er nemme at gå til og har samtidig fået små, lækre kulinariske tvists, som giver helt nye smagsoplevelser.

Læs mere
Smagen af moderne Mexico
Smagen af moderne Mexico

Sprøde tacos, varme quesadillas, stærke salsaer. Mexicansk mad er store smagsoplevelser, og ikke svært at tilberede. Ny bog om mexikansk mad hitter !

Læs mere
Lêlês grønne køkken

Til dig der elsker grønt og sundt, kan Anh Lê´s 'LêLês grønne køkken' være den helt store inspirationskilde til masser af velsmagende retter fra det vietnamesiske køkken.

Læs mere
Fremtidens brød
Fremtidens brød

Alt om de gamle kornsorter spelt, emmer og enkorn ...

Læs mere
Bagelyst, af Annemette Voss
Bagelyst, af Annemette Voss

Bagelyst er, udover opskrifter på 60 skønne kager, fuld af kagedronningens bedste bagetips og -tricks ..

Læs mere
Sunde Søde Sager
Sunde Søde Sager

Med Ditte Ingemanns lækre bog "Sunde Søde Sager" får du mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is og desserter - alle uden sukker og hvedemel ...

Læs mere
Karolines tapas, picnic & brunch

Her er bogen til dig, der gerne vil diske op med lækkerier, tapas eller brunch, når familie og venner kigger forbi. Det er en bog fuld af både praktiske tips og nemme opskrifter på smagfulde småretter og appetizers, lækkerier til picnickurven og brunchen.

Læs mere
Grillbar, af Louisa Lorang
Grillbar, af Louisa Lorang

Der findes ikke den lækkerbisken, der ikke er grillbar. Bliv inspireret og udvid dit grill-repertoire med Louisa Lorangs nye grillbog ...

Læs mere
Bag glutenfrit
Bag glutenfrit

Karin Moberg og Oscar Måleviks "Bag glutenfrit" er en seriøs bagebog, som også giver lyst til at bage glutenfrit. Med sanselige og smukke billeder af Stefan Wettainen.

Læs mere
Biblen for alle hjemmebagere
Biblen for alle hjemmebagere

Mere end 500 opskrifter på al slags bagværk, samt tips om bageteknik og råvare ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^