Kategori: Kogebøger

Nye funky favoritter

Nye funky favoritter  

Glad mad til hverdag og gæst af Charlotte Guéniau og Carsten Kyster ...

Titel: Funky favoritter
Forfattere: Charlotte Guéniau og Carsten Kyster
Forlag: Politikens Forlag


Skal I have lidt lækkert til aftensmad derhjemme i aften? Er det din tur til at holde ´Spis & skrid-middag´ for naboer, venner og børn? Eller kommer der familie på besøg i weekenden?

Funky familiemad har inspirationen til forskellige sammenkomster, store som små, men altid med det hyggelige samvær omkring spisebordet eller på picnictæppet i fokus. Her er super snacks og små forretter som Laksehapsere med aspargespesto - funky-fantastiske salater som Salat med figner, brie og parmaskinke - comfort food (mad, der gør glad) som Karamelliseret roastbeef med lyn-urtebearnaise, gammeldags gryderetter som Boeuf bourgignon, forslag til en tur ud i det blå med Kyllingepakker med olivenpesto og andre gode ting i picnickurven, brød og pesto til dyp og spis, lidt sylteopskrifter til lange søndagseftermiddage og skønne desserter som fx Chokolækker-lakridskage med after dinner mints.

Nogle af bogens gode retter kan laves i en ruf, andre skal du kræse lidt om. Her kan du vælge at invitere din mand, kone, kæreste, ungerne eller gæsterne, med ud i køkkenet, så I kan forberede middagen sammen, mens I snakker. Og skulle I have lyst til rigtigt at komme i stemning, har bogen konkrete forslag til funky musik!
Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^