Så er der godt nyt for alle, der elsker at safte, sylte, bage og lave mad med frugt og bær, for nu genudgives Anemette Olesens dejlige bog Mit frugt- og bærkøkken.
Med den nye udgivelse, som rummer hundredvis af inspirerende opskrifter, er det muligt for enhver, at bruge bær og frugter i den daglige madlavning. Her er opskrifter til forretter, hovedretter og desserter samt saft-, sylte- og marmeladeopskrifter. Derudover rummer bogen en inspirerende gennemgang af frugternes og bærrenes kulturhistorie.
”Jeg glæder mig hvert år lige så meget over at følge udviklingen med havens frugter og bær som over de traditioner, vi holder i hævd ved at sylte og fryse ned til vinteren. Jeg håber, at denne bogs opskrifter vil kunne bidrage til at bruge lidt mere frugt og langt flere bær i hverdagens kost, og ikke kun de eksotiske og købefærdige, men også de nære, som med eller uden vores hjælp gror i vores omgivelser.”, siger Anemette Olesen.
Bestil online