Kategori: Kogebøger

Mine bedste ingredienser

Mine bedste ingredienser 

Skye Gyngell´s skønne inspirationsbog med mere end 100 alsidige og let tilgængelige opskrifter ...

Titel: Mine bedste ingredienser
Forfatter: Skye Gyngell
Sideantal: 256
Forlag: MM Forlag
Udgivet: 29-05-2009




"Gyngell synger råvarerne og måltiderne glade og smagfulde, imens hun danser igennem madlavningen med en feagtig tilgang." Søren Ejlersen, Aarstiderne ...

I bogen kombinerer Skye Gyngell sine stjerneingredienser med et bredt udvalg af andre fristende madvarer og byder læseren på flere end 100 alsidige, let tilgængelige opskrifter. Hun giver også nyttig og overraskende information om udvælgelse og anvendelse af sine favoritingredienser, som f.eks. usædvanlige blandinger af bladgrønt, tomater og æbler, forskellige typer olivenolie osv. En skøn inspirationsbog i naturlig fortsættelse af Skyes første bog, "Et år i mit køkken".

Om forfatteren
Australskfødte Skye Gyngell er en nyskabende kok og internationalt anerkendt madskribent. Hun har regeret i Sydney, Paris og London, hvor hun har talrige berømtheder som kunder. Hende seneste job er som køkkenchef ved Petersham Nurseries Cafe, som meget hurtigt har fået ry for fremragende mad i enestående omgivelser.

Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^