Kategori: Kogebøger

Meyers bageri

Meyers bageri 

Siden udgivelsen i 2009 har Meyers bageri ligget i toppen af de danske bestsellerlister ...

Titel: Meyers bageri
Forfatter: Claus Meyer
Omfang: 192 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof


I sin bog Meyers bageri giver Claus Meyer en fuldendt introduktion til alle aspekter af bagningen og præsenterer læseren for en lang række opskrifter på lækkert brød og uimodståelige kager.

Bogens opskrifter har Claus Meyer udviklet i samarbejde med Nicolai Skytte, som er dag-lig chef for bageriet i Meyers Køkken og Deli.

Opskrifterne er inddelt i kategorier. Under hvide brød finder man f.eks. hvedebrød og sigtebrød. De mørke brød består bl.a. af ølbrød og bygbrød. Kategorien kernebrød byder på græskar og kastanjebrød, mens man under rugbrød finder både mørke og lyse af slagsen. Meyer frister også med boller og kager, herunder alt fra kanelgifler til pain au chocolate og grove småkager.

Meyer giver udover opskrifterne udførlige beskrivelser af de forskellige korn og melty-per og deres indflydelse på brødets bageevne og kvalitet. Han tager samtidig læseren på en passioneret rejse gennem ælte og hævemetoder af en hver slags. Bogen er derudover fuld af tips til gode køkkenredskaber.

Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^