Kategori: Kogebøger

Matcha, omakase og sushi

Matcha, omakase og sushi 

Matcha, omakase og sushi – for alle der værdsætter godt mad er en kogebog med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet ...

Forfatter: Zoë Escher
Forlag: Mellemgaard


Er du også vild med sushi? Har du lyst til at lære at lave autentisk japansk sushi? Savner du som vegetar at få inspiration til at lave lækkert sushi? Vil du også gerne vide hvilke japanske ingredienser der egner sig bedst til sushi?

Svarene på disse spørgsmål kan du finde i bogen Matcha, omakase og sushi – for alle der værdsætter god mad. Bogen er nytænkende med fokus på rene linjer og råvarer af god kvalitet. Et ideelt opslagsværk, som også rummer nye og anderledes opskrifter på moderne sushi og variationer af velkendte retter..

Forfatteren Zoë Escher er uddannet sushikok ved California Sushi Academy og har tidligere leveret catering for kendisser i Bel Air, Beverly Hills og Hollywood. Med sin nye kogebog vil Zoë Escher inspirere danskerne til i højere grad at tage sushien til sig, blandt andet ved selv at lære håndværket, vejlede om hvad man skal være opmærksom på når man køber fisk og skaldyr hos en fiskehandler, og hvilke ingredienser der egner sig bedst til sushi.

Sushirullerne er udelukkende sammensat af råvarer, der kan købes hos lokale butikker, uanset hvor i landet man bor. Og for vegetarer eller for dem som ikke bryder sig om fisk, venter der også mange nye og spændende smagsoplevelser.




Bestil online

Brødbogen - Annemette Voss

Gennem alle sine smukke bagebøger, har Annemette Voss delt rundhåndet ud af fantastiske opskrifter og uundværlige tips. Med 'Brødbogen' er hun endnu engang på banen med opskrifter, der giver én lyst til at kaste sig ud i brødbagningens kunst. Det er nemme, enkle og overskuelige opskrifter, der…

Læs mere
Kål og kærlighed, af Lisbeth Tordendahl

Boost din sundhed, forkæl dine smagsløg og få fornyet inspiration med Lisbeth Tordendahls 'Kål og kærlighed'. I sin nye bog præsenterer hun 100 nemme, varierede og kreative opskrifter på indbydende retter med kål, som kan indgå i mange typer måltider, og som samtidig alle er veganske eller…

Læs mere
30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner

Med Louisa Lorangs kogebog '30 opskrifter, 30 minutter og 30 kroner', får man konkrete tips og opskrifter på, hvordan man laver lækker mad - nemt, sundt og billigt. Alle bogens opskrifter er ernæringsberegnet og indeholder masser af grønt og godt. Som Louisa selv siger:

Læs mere
Happy Food

De seneste år har forskere fundet ud af, at forbindelsen mellem tarmen og hjernen er meget stærkere, end vi i vores vildeste fantasi kunne havde forestillet os. Maden på tallerkenen påvirker således ikke bare kroppen, men også vores humør og sanser, og muligvis også udviklingen af alvorlige psykiske…

Læs mere
Hey! Det er snyd - Skyd genvej i køkkenet

Med bogen 'Hey! Det er snyd – Skyd genvej i køkkenet' for du madskribenten Julie Heys smukke, inspirerende samling af super nemme opskrifter på mad til hverdag og fest.

Læs mere
Friske spirer – en guide til spiring

Forestil dig at fremdyrke en bred vifte af skønne sprøde og sunde spirer hjemme i dit eget køkken. Nemt og enkelt. Helt uden jord på fingrene. Oven i købet langt billigere end de kedelige spirer fra supermarkedet. Lyder det fristende?! Så kast dig ud i spirerdyrkning.

Læs mere
Hverdag, af Anne Hjernøe

Anne Hjernøes nye store kogebog 'Hverdag' indeholder over 200 opskrifter på gode hverdagsretter og er gennemillustreret med skønne fotos. En bog, der bør stå på køkkenhylden hos enhver moderne familie anno 2017.

Læs mere
Majas kager, af Maja Vase

Hvis du elsker at bage, så har du formentlig ofte været forbi Majavase.dk. Med mere end 223.000 følgere, er Maja Vase en af Danmarks mest populære kage- og dessertbloggere, kendt for sin kreativitet og sin evne til at få næsten hvilken som helst hjemmebagte til at ligne et konditorværk.

På sin…

Læs mere
Salat snedker, af Ditte Ingemann

Med sin nye bog 'Salat snedker', får salat- og grøntsagseksperten, Ditte Ingemann, redefineret begrebet 'salat', så ordet forstås i sin bredeste forstand. Grøn salat kan nemlig meget, meget mere end blot serveres med traditionelle salatgrøntsager som tomat, agurk og peber. Således præsenterer bogen…

Læs mere
Syltedronningen - Moderne syltning til alle måltider, af Helena Grayston

Det er sjovt og slet ikke så svært, at sylte. Og så er det temmelig tilfredsstillende, når man når der til, hvor man kan nyde de hjemmesyltede delikatesser.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^