Titel: Kom det på glas
Forfatter: Thane Prince
Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Der er noget livsbekræftende over at konservere sæsonens fristende bær og frugter, så man kan gå de mørkere tider i møde med køkkenskabet bugnende af hjemmesyltede lækkerier.
Denne bog rummer al den basisviden, du skal bruge om teknikker, udstyr, ingredienser og opbevaring. Endvidere er den fyldt med skønne opskrifter på syltetøj, gelé og marmelade - samt på læskende frugtdrikke, frække likører og fristende desserter.
Kast dig også ud i at lave klassikere som for eksempel ketchup, syltede agurker, barbecuesauce, piccalilli, syltede rødbeder og mangochutney. Eller find inspiration til at lave dit eget eksotiske tilbehør, såsom japansk sushi-ingefær, kinesisk blommesauce, afrikansk harissa og marokkanske syltede citroner.
Det er langt enklere at sylte og konservere selv, end man måske skulle tro – og så smager det bare så meget bedre, når det er hjemmelavet!
Bestil online