Kategori: Kogebøger

Køkkenkræs og kloge kalorier

Køkkenkræs og kloge kalorier 

Kogebog med god køkkenøkonomi ! Spis bedre samtidig med, at du sparer penge. Det er det enkle grundprincip bag denne bog fra Birgitte Escherich …

Forfatter: Birgitte Escherich
Bogen


Spis bedre mad derhjemme samtidig med, at du sparer penge. Det er det enkle grundprincip bag den nye bog Køkkenkræs og kloge kalorier fra Birgitte Escherich – kendt fra bl.a. Ha’ det godt-programmerne på DR og for at være en af DK’s mest velrenommerede Professionelle Gastronomer og sundhedsstrateger.

Bogen er fuld af gode idéer til, hvordan du får styr på madbudgettet og samtidig kan lave sund og dejlig mad til dig selv og familien. Rådene spænder over alt fra at planlægge sine indkøb og købe lokalt til at indføre kødfrie dage, bruge flere grøntsager i maden og lave madplan for en uge ad gangen.

Andre råd er at danne sig et overblik over indholdet i køkkenskabet, køleskab og fryser, undgå spild ved at bruge den mad op, du køber, og få den til at strække længere. Spis samtidig fiberrigt og lær at krydre din mad ordentligt – det giver sundhed, mæthed og forrygende mad på bordet. Bogens første 50 sider er derfor en perlerække af input til, hvordan du opjusterer mad og økonomi hjemme hos dig selv – herunder ikke mindst bogens store sparetipskema, hvor man i alfabetisk orden kan man slå råvarer op, som man har lidt i overskud af, og her få tip til nye anvendelsesmuligheder.

Resten af bogen indeholder nemme, lækre opskrifter, der alle er ernæringsberegnet ud fra de 8 officielle kostråd og tilsmagt efter anerkendte smagssensoriske kriterier. Opskrifterne der er egnede til hele familien spænder vidt over vidunderlige salater, rejekager, mørbrads-cordon bleu og spinatpandekager til vegetarerretter, gulerodsbrød med chokolade, æbleis, chutneyer, te-smoothie og en hel masse andre lækkerier.

Læs også ….

• Kostkompagniet ved Birgitte Escherich
• Stopspildafmad.dk
• DR1 – Ha´ det godt
Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^