Kategori: Kogebøger

Kernesund familiemad

Kernesund familiemad 

Efterfølgeren til succesen Kernesund familie ? sådan !

Forfatter: Ninka-Bernadette Mourtison
Omfang: 208 sider
Forlag: Politikens Forlag



Efterfølgeren til succesen Kernesund familie - sådan!

Kernesund familie ? sådan! Revolutionerede danskernes spisevaner. Læserne tømte helsekostbutikkerne for økologisk mad, Omega 3-olier og glutenfri grød. Bogen gjorde Ninka-Bernadette Mauritson til populær familie-sundhedsekspert på TV2-radio og en efterspurgt foredragsholder.

Nu kommer den længe ventede efterfølger i form af en stor samling kernesunde opskrifter for begyndere og fortsættere. Kernesund mad er skabt i samarbejde med ernærningsterapeut og sygeplejerske Thorbjörg Hafsteinsdottir. Opskrifterne følger kostprincipperne i den første bog: Ingen sukker, mælk eller over-forarbejdede fødevarer men derimod mad, som kroppen kan genkende, bruge og blive stærk af.

Begyndere kan starte med at finde deres kernesunde kropstype, rydde op i køleskabet og fylde op med sunde råvarer.

Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^