Kategori: Kogebøger

Kartofler på bordet

Kartofler på bordet 

Er der noget vi danskere kan blive rørende enige om, så er det at nyde de nye danske kartofler ...

Titel: Kartofler på bordet
Forfatter: Kille Enna
Forlag: Politikens Forlag


I maj måned er de nye danske kartofler en realitet og bebuder sommerens ankomst. Og er der noget vi danskere kan blive rørende enige om, så er det at nyde de nye danske kartofler. Men også resten af året spiller kartoflen en stor rolle i danskernes menu - som en tryg og trofast rygrad i vores daglige diæt, hvor den fylder og mætter. Men kartoflen er langt bedre end sit rygte og kan meget mere end at ligge ved siden af et stykke kød som kogt og skrællet tilbehør.

Denne bog indeholder 80 lækre opskrifter med kartofler og gennemgår samtidig egenskaberne hos en lang række forskellige kartoffelsorter, så man som læser ikke bare får en fornemmelse af, at en kartoffel er mange ting, men bliver meget klogere på, hvilket sort der egner sig bedst, når der skal koges, bages og steges.

Bestil online

God mad hver dag
God mad hver dag

Anmeldelse*****God balance mellem moderne mad og så lidt ældre klassiske opskrifter with a twist ...

Læs mere
Du er hvad du spiser
Du er hvad du spiser

AnmeldelseBåde i engelsk og dansk TV udgave tales der i den grad ned til forsøgskaninerne ...

Læs mere
Fattigrøv i farver
Fattigrøv i farver

AnmeldelseSidste nyt i fattigrøvsserien, - fattigrøv skal ikke læses som = kedelig mad, nærmest tværtimod ...

Læs mere
Årets gang i bedstemors køkken
Årets gang i bedstemors køkken

AnmeldelseMormor mad er IN og unge mennesker går sågar på husholdningsskole for at vride klejnerne på original vis. Så denne bog falder på et tørt sted.

Læs mere
Karsten Kroman
Karsten Kroman

Anmeldelse - kendt fra TVCharlie - har udgivet en lækker kogebog med den interessante titel: Den dyre/den billige/den slanke/den fede ...

Læs mere
Verdens bedste råvarer
Verdens bedste råvarer

"Fortællinger om verdens bedste råvarer" er et gastronomisk dyk ned i en verden af store smagsoplevelser - ledsaget af tips og ideer til tilberedning i køkkenet.

Læs mere
Fedt nok
Fedt nok

AnmeldelseLad det være ”smagt” med det samme: Den engelske kultkok Jamie Oliver er ikke just nogen guru blandt Vægtvogtere. Jamie elsker nemlig fløde, smør, crêmefraiche, fede oste og mayonnaise.

Læs mere
Hverdagsmad med udsøgte råvarer
Hverdagsmad med udsøgte råvarer

Kogebogen ”Conrans Klassiske Køkken” er ikke et højtravende gastronomisk værk ej heller et poppet fusions-ditto. Det er som titlen antyder klassisk og enkelt, men langtfra kedeligt...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^