Kategori: Kogebøger

Indisk mad

Indisk mad 

120 nemme og enkle opskrifter på fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er og bløde fladbrød ...

Titel: Indisk mad - helt enkelt
Forfatter: Das Sreedharan
Sideantal: 304
Forlag: Nyt Nordisk Forlag




Indisk mad - er det ikke noget med en masse mærkelige ingredienser og krydderier, man dårlig har hørt om og skal hele byen rundt for at skaffe?

Ikke hvis du følger denne bogs enkle og indbydende opskrifter. Alfa og omega for alle 120 opskrifter er, at det skal være enkelt at have med at gøre. Selvfølgelig uden at give køb på den gode, autentiske smag.

Bogens indiskfødte forfatter brænder for at vise alle os vesterlændinge, hvor nemt og lækkert det kan være at lave indisk mad med få, gode og lettilgængelige ingredienser. Derfor tager han læseren ved hånden og forsikrer, at det snart vil føles som en selvfølge at følge bogens simple teknikker.

Forfatteren giver varme anbefalinger til sine yndlingsretter fra barndommen i det sydlige Indien - men deler også gavmildt ud af originale opskrifter fra det øvrige Indien, som han har indsamlet under sine mange rejser. Og så løfter han sløret for nogle af de mest populære retter fra hans prisbelønnede London-baserede kæde af indiske restauranter.

Her finder du det hele, lige til at gå til: fyrrige karryretter, pikante chutneys, forfriskende raita’er, sprøde samosaer, saftige korma- eller tikkamasala’er, bløde fladbrød og læskende lassi’er. Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^