Kategori: Kogebøger

Grønne proteiner

Grønne proteiner 

Spis skøn mad - styrk sundheden og miljøet ...

Forfatter: Lisbeth Tordendahl
Omfang: 192 sider
Forlag: Politikens Forlag



Grønne Proteiner præsenterer dig for sundhed og nydelse i et mangfoldigt sammenkog af fristende opskrifter og lækkert tilbehør. Maden er nem at tilberede og smager herligt samtidigt med at den er nærende, fiberrig og med til at stabilisere blodsukkeret og forebygge livsstilssygdomme.
For med Grønne proteiner kan man spise sig sund og inspireres til at tilføre dagligdagen en grøn profil med proteinrige bønner, linser, ærter og sojaprodukterne tofu og tempeh.

Grønne Proteiner er desuden en inspirerende og oplysende guide, hvor du finder en guldgrube af nyttige ernæringsfakta, tips om råvarer og praktiske råd, der gør en sund hverdag nemmere.

Råvarerne anvendes i lækre supper, varme retter, salater og kolde retter samt i postejer, pateer, pirogger og tærter. Kort sagt er der tale om sund mæthed med de vigtige uundværlige proteiner, som ikke er kød – eller kur-mad, men bæredygtig familievenlig mad med en venlig tanke rettet mod CO2 sænkning.

Samtidig kan bogen bruges som hjælp til at få integreret de sunde vaner i et mere langtidsholdbart og moderne hverdagskøkken, så familien ikke blot nøjes med en ugentlig kød-fri dag.
Bestil online

Det peruanske køkken

Det peruanske køkken er festligt, smagfuldt, elegant og farverigt. Med bogen "Ceviche - det peruanske køkken" præsenteres 100 lækre og simple opskrifter, som med garanti får mundvandet til at løbe hjemme i de danske køkkener.

Læs mere
Uimodståeligt asiatisk

Der er noget helt unikt over Asiens smagseksplosioner, hvor den rette balance af sødt, salt, surt og stærkt finder sammen i sitrende, skønne kombinationer. Den populære kok, Bill Granger, har elsket det asiatiske køkken, siden han var barn, og samler med bogen 'Uimodståeligt asiatisk' alle de…

Læs mere
Lakrids i maden
Lakrids i maden

I 'Lakrids i maden' har Johan Bulöw samlet intet mindre end 72 opskrifter, så du i eget køkken kan eksperimentere med både det søde og det salte lakrids.

Læs mere
Camilla & krydderierne

’Abracadabra – 1001 ret fra Camillas krydrede køkken’ er en fortryllende rejse gennem krydderiernes univers og verdens mange madkulturer, fortalt af Camilla Plum. Og der er meget at fortælle. 350 tætskrevne sider fyldt med krydderiernes historie, fakta om smag og egenskaber samt masser af tips til…

Læs mere
Dragsholm Slot
Dragsholm Slot

Bogen 'Dragsholm Slot' fortæller filosofien bag slottets restauranter og anmelderroste gourmetmad – fra fjord til jord til bord – og øser ud af vidunderlige opskrifter ...

Læs mere
Mørbradgryde
Mørbradgryde

En rigtig skøn efterårsret: Mørbradgryde med svampe og linser. Opskriften er fra Pia Andreassens nye, roste kogebog "Protein".

Læs mere
Heibergs søde tand
Heibergs søde tand

Morten Heiberg giver dig sine allerbedste desserter til både hverdag og fest, så du har et kæmpe udvalg af de mest delikate lækkerier både når det gælder desserttype og sværhedsgrad.

Læs mere
Liv og glade dage
Liv og glade dage

Der er hygge og masser af inspiration til liv og glade dage i Nicoline Olsen nye skønne bog Liv og glade dage - Opskrifter og kreative ideer til børnefamilier ...

Læs mere
Få gratis kogebog med kartoffelopskrifter

Økologiske kartoffelavlere har udgivet en fin øko-kogebog med kartoffelopskrifter af Anne Hjernøe og fakta om alle de gode fordelene, der er ved økologiske kartofler. Download gratis bogen her !

Læs mere
Kram i madkassen

Går du også op i at lave gode madpakker, og har du brug for frisk inspiration til at få nogle nye, nemme, sunde og velsmagende indslag i kassen? Så er denne bog lige noget for dig!

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^