Kategori: Kogebøger

Fyr og flamme

Fyr og flamme  

Lene Hansson elsker at grille, og derfor har hun lavet en grillbog, der leder tankerne hen på lange lyse sommeraftener og hyggeligt samvær med familie og venner.

Forfatter: Lene Hansson
Bogen



Lene Hansson elsker at grille, og derfor har hun lavet grillbogen Fyr og flamme, som skal leder tankerne hen på lange lyse sommeraftener og hyggeligt samvær med familie og venner.

"Grill betyder god stemning for mig, og jeg føler virkelig, at hyggen er sat i højsædet, når grillen tændes, og når maden lægges på, og duften af grill begynder at brede sig", skriver Lene Hansson.

Bogens opskrifter er blevet til på både kulgrill og gasgrill, og i et indledende afsnit guides læserne gennem grill-junglen med masser tips og tricks til, hvordan man får succes på grillen.

Lene Hansson er uddannet fitnessinstruktør, aerobicinstruktør, ernæringsvejleder, Reiki-healer og Bach-terapeut. Hun driver wellnesscentre i København og Vejle og er forfatter til adskillige bøger om sund kost og livsstil, bl.a. Slank og sund på 8 uger og Du er, hvad du spiser. Derudover er Lene Hansson kendt fra diverse livsstils tv-programmer. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^