Kategori: Kogebøger

Funky hverdagsmad

Funky hverdagsmad 

Superfin, superlækker og superfunky kogebog. Det er hverdagsmad for alle i familien ...

Forfatter: Carsten Kyster og Charlotte Guéniau
Omfang: 160 sider
Forlag: Politikens Forlag



Madguru Carsten Kyster og forretningskvinde med succes Charlotte Guéniau er gået sammen om FUNKY HVERDAGSMAD - en familiekogebog med ideer til at komme ud over de samme gamle travere i køkkenet og peppe hverdagsmenuen på middagsbordet op, så det er lige før, at hverdagen bliver til en fest.

Funky hverdagsmad er bygget op over ugedagene for at vise, hvor let og lækkert, det kan blive på en almindelig tirsdag. Bogen fremstår som inspirationskilde og idébank til hverdagsmad, der fungerer. Så lad der ske noget nyt, som hele familie vil begejstres over:

Bogen indeholder hovedretter som Spaghetti Genovese og Flækket kylling tandoori, mens gamle klassikere som frikadeller og medister har fået et eksotisk løft. Bogen har også forslag til lækker ’spis og skrid’-middagsmad, hvis man har madklub med naboerne. Således lader det sig gøre at have middagsgæster og stadig få puttet børnene i ordentlig tid – på en onsdag. Selvfølgelig er der også opskrifter på lækre nemme desserter som fx mangofool.

Som en skøn ekstra ting indeholder bogen også ’et funky forrådskammer’, som er små basisting, du forbereder på forhånd, trækker op af hatten og tryller med i maden, så den får et ekstra, overraskende pift. Det overraskende kan fx bestå af sesamdrys eller sojaristede mandler, du drysser over den almindelige salat. Funky hverdagsmad er fantastiske smagskonstellationer og nytænkning af det almindelige.

Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^