Kategori: Kogebøger

Funky hverdagsmad

Funky hverdagsmad 

Superfin, superlækker og superfunky kogebog. Det er hverdagsmad for alle i familien ...

Forfatter: Carsten Kyster og Charlotte Guéniau
Omfang: 160 sider
Forlag: Politikens Forlag



Madguru Carsten Kyster og forretningskvinde med succes Charlotte Guéniau er gået sammen om FUNKY HVERDAGSMAD - en familiekogebog med ideer til at komme ud over de samme gamle travere i køkkenet og peppe hverdagsmenuen på middagsbordet op, så det er lige før, at hverdagen bliver til en fest.

Funky hverdagsmad er bygget op over ugedagene for at vise, hvor let og lækkert, det kan blive på en almindelig tirsdag. Bogen fremstår som inspirationskilde og idébank til hverdagsmad, der fungerer. Så lad der ske noget nyt, som hele familie vil begejstres over:

Bogen indeholder hovedretter som Spaghetti Genovese og Flækket kylling tandoori, mens gamle klassikere som frikadeller og medister har fået et eksotisk løft. Bogen har også forslag til lækker ’spis og skrid’-middagsmad, hvis man har madklub med naboerne. Således lader det sig gøre at have middagsgæster og stadig få puttet børnene i ordentlig tid – på en onsdag. Selvfølgelig er der også opskrifter på lækre nemme desserter som fx mangofool.

Som en skøn ekstra ting indeholder bogen også ’et funky forrådskammer’, som er små basisting, du forbereder på forhånd, trækker op af hatten og tryller med i maden, så den får et ekstra, overraskende pift. Det overraskende kan fx bestå af sesamdrys eller sojaristede mandler, du drysser over den almindelige salat. Funky hverdagsmad er fantastiske smagskonstellationer og nytænkning af det almindelige.

Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^