Kategori: Kogebøger

Fremtidens brød

Fremtidens brød 

Alt om de gamle kornsorter spelt, emmer og enkorn ...

Hvis man selv bager sit brød, er "Fremtidens brød af fortidens korn" en bog man bare må eje, og hvis man ikke selv bager sit brød, ja så er det fordi at man ikke har oplevet denne, sanselige og helt igennem organiske bog.

På det biodynamiske og økologiske bageri Aurion i Hjørring har konditor Jørn Ussing Larsen i de seneste år arbejdet med de gamle kornarter, enkorn, emmer, kæmpedurum og spelt, kornarter som har vist sig tåles af visse allergikere.

I denne bog fortælles om erfaringer med de gamle kornarter, deres historie og næringsværdi. Desuden indeholder bogen en lang række opskrifter på lækkert og nærende brød bagt af disse kornarter. Der er i opskrifter anvendt forskellige hævemetoder og en stor del af brødene er hævet uden brug af gær.

Jørn Ussing Larsens grundsyn er, at naturen skal behandles med ærbødighed, og det har derfor været naturligt at gå tilbage og finde "urkornet"

 

 

Fokus på korn
Fokus på korn

Ny opskriftsamling fra Samvirke sætter fokus på korn. Opskrifterne, der er udviklet af Mia Irene Kristensen, er nemme at gå til og har samtidig fået små, lækre kulinariske tvists, som giver helt nye smagsoplevelser.

Læs mere
Smagen af moderne Mexico
Smagen af moderne Mexico

Sprøde tacos, varme quesadillas, stærke salsaer. Mexicansk mad er store smagsoplevelser, og ikke svært at tilberede. Ny bog om mexikansk mad hitter !

Læs mere
Lêlês grønne køkken

Til dig der elsker grønt og sundt, kan Anh Lê´s 'LêLês grønne køkken' være den helt store inspirationskilde til masser af velsmagende retter fra det vietnamesiske køkken.

Læs mere
Bagelyst, af Annemette Voss
Bagelyst, af Annemette Voss

Bagelyst er, udover opskrifter på 60 skønne kager, fuld af kagedronningens bedste bagetips og -tricks ..

Læs mere
Sunde Søde Sager
Sunde Søde Sager

Med Ditte Ingemanns lækre bog "Sunde Søde Sager" får du mere end 70 opskrifter på kager, tærter, is og desserter - alle uden sukker og hvedemel ...

Læs mere
Karolines tapas, picnic & brunch

Her er bogen til dig, der gerne vil diske op med lækkerier, tapas eller brunch, når familie og venner kigger forbi. Det er en bog fuld af både praktiske tips og nemme opskrifter på smagfulde småretter og appetizers, lækkerier til picnickurven og brunchen.

Læs mere
Grillbar, af Louisa Lorang
Grillbar, af Louisa Lorang

Der findes ikke den lækkerbisken, der ikke er grillbar. Bliv inspireret og udvid dit grill-repertoire med Louisa Lorangs nye grillbog ...

Læs mere
Bag glutenfrit
Bag glutenfrit

Karin Moberg og Oscar Måleviks "Bag glutenfrit" er en seriøs bagebog, som også giver lyst til at bage glutenfrit. Med sanselige og smukke billeder af Stefan Wettainen.

Læs mere
Biblen for alle hjemmebagere
Biblen for alle hjemmebagere

Mere end 500 opskrifter på al slags bagværk, samt tips om bageteknik og råvare ...

Læs mere
Lykken er chokolade
Lykken er chokolade

Skøn bog fra de to chocoholics Anne Moltke Hansen og Maja Ambeck Vase inspirerer med

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^