Kategori: Kogebøger

Få styr på dit blodsukker - og tab dig!

Få styr på dit blodsukker - og tab dig! 

Men i stedet for at stresse ned til træningscentret i starten af januar, så hyg dig med at lave lækre sunde snacks. Ny kogebog viser vejen ...



Efter en periode med masser af søde sager og god mad kan det være svært at komme tilbage til det sunde liv, uden konfekt eller et lille ekstra glas god rødvin. Men i stedet for at stresse ned til træningscentret i starten af januar, så hyg dig med at lave lækre sunde snacks. Ny kogebog viser vejen.
Vi kender det alle sammen. Efter julefrokosterne og festerne med alt det, der hører sig til ved en dansk jul, er de ekstra kilo for alvor til at føle på, når vi når ind i januar. Og netop januar er den måned, hvor flest mennesker melder sig ind i fitnesscentre og har høje ambitioner om at træne alt julefedtet væk så hurtigt som muligt.

Tab dig med sunde snacks
Men ofte er det jo vores kostvaner og ikke vores motionsvaner, som har gjort at vi har taget på i løbet af vinteren. Mængden af sukker, fedt og alkohol i vores diæt stiger kraftigt med alt julemad og julesødt og derfor kan en simpel, men grundig ændring i kostvaner hjælpe rigtig meget til at smide de overflødige kilo.
Specielt trangen til en lille snack i ny og næ er svært at komme over, når hverdagen melder sig i januar. Derfor er kogebogen Low Carb Lækkerier af Tatjana Albinus et oplagt sted at finde inspiration til en sund livsstil. Opskrifterne er velegnede til diabetikere og glutenallergikere, men er også for dig, som bare gerne vil have styr på dit blodsukker og booste din sundhed. I bogen får du nemlig masser af opskrifter og ideer til snacks og lækkerier uden mel og sukker, samt tips og ideer til en sundere hverdag.

Find endnu flere bøger om sund mad og livsstil hos Gucca: Bestil online

Den Store Brødbog - af Martin Johansen

Savner du inspiration til sunde, skønne hjemmebagte brød, så er der rigtig meget at hente i bogen'Den Store Brødbog'. Her deler bogens forfatter, Martin Johansson, ud af sin store viden om gærbrød, surdejsbrød og fuldkornsbrød.

Læs mere
Mad I Fad - af Anne Van Der Merwed

At tilberede mad i fad, er ikke kun nemt og praktisk, men giver også en særlig intens oplevelse af, hvordan ingredienserne fungerer sammen.

Med Anne Van Der Merwedes bog ’Mad I Fad’ får man øjnene op for de mange muligheder og variationer, der er, når man tilbereder måltider i fad.

Læs mere
Valdemarsro – Aftensmad

Med mere end 50.000 solgte eksemplarer, er ’Valdemarsro – Aftensmad’, tidens absolutte bestseller indenfor kogebøger.

Læs mere
Valdemarsro - Grøn Aftensmad

Så er der grønne opskrifter fra tidens ubestridte populære leverandør af opskrifter. Med ’Valdemarsro – Grøn aftensmad’ deler Ann-Christine Hellerup Brandt sine dejligste opskrifter til det grønne køkken.

Læs mere
Glutenfri: 'Madpakker - Uden Gluten' af Karina Baagø

Døjer du med hyppige mavesmerter, diarré og ufrivilligt vægtab, så kan det dreje sig om en reaktion på glutenholdige madvarer.

Ved at undgå gluten i en periode, kan du udelukke om du har glutenintolerance, men at spise glutenfrit kan godt være lidt af en udfordring. Heldigvis er der rigtig god…

Læs mere
Keto: KETO og kulhydrater?

Alle der har taget KETO til sig som livsstil ved, at man i videst muligt omfang bør gå uden om kulhydrater. Grunden er - for dem der ikke er bekendt med KETO - at kroppen med KETO kost er i en tilstand af ketose, hvor den brænder fedt i stedet for at forbrænde kulhydrater.

Læs mere
Chad Robertson - Mere Af Det Gode Brød

Fra manden bag det berømte 'Tartine Bakery' i San Francisco, kommer en bagebog, hvor han deler 85 opskrifter på fuldkornsversioner af hans absolutte favoritter.

Læs mere
Low Carb og KETO opskrifter: 'De Bedste Fra Madbanditten'

Fra Jane Faerber, Danmarks ultimative ekspert i Keto og Low Carb kost og livsstil, kommer endnu en inspirerende bog, der vejleder og guider vej gennem Low Carb-junglen.

Den nye udgivelse 'De Bedste Fra Madbanditten' er til dem, der sigter efter vægttab med KETO, og dem, som bare nyder de mange…

Læs mere
Gaven til maven - Den videnskabelige vej til sund fordøjelse

Gennem 20 år har Anette Harbech Olesen arbejdet med formidling af mad og sundhed. Det er blandt andet blevet til bestsellerbøger som 'Mad, mening & magiske øjeblikke', 'Den glutenfri kogebog' og 'Søvnhormonet melatonin'.

Med sin nye udgivelse 'Gaven til maven', deler hun ud af sin store viden om…

Læs mere
Grønt i front i klimakøkkenet - Lækre og nemme klimavenlige retter af Ditte Ingemann

I Danmark er der stort fokus klima, bæredygtighed, dyrevelfærd og CO2. Alle bakker op om at der må gøres en indsats for at nedbringe overforbruget, men for den enkelte forbruger, er det ikke altid nemt at gennemskue, hvordan man bedst yder sit, for at værne om miljøet.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^