Kategori: Kogebøger

Danmarks første seriøse køkkenordbog

Danmarks første seriøse køkkenordbog 

Her er hjælp at hente når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk !

Red. Casper H. Langhoff og Claus Hovelt
Omfang: 270 sider
Forlag: Rosnkilde og Bahnhof



Når verden bliver mindre, får afstande også mindre betydning. Danskerne efterspørger nye opskrifter og råvarer udefra, og vores egne nordiske madtraditioner og råvarer markedsføres og anvendes i resten af verden.

Men at tale om mad og drikke på tværs af sprogene er ikke let. Langt de fleste har brug for en håndsrækning. Hvad enten man som professionel aktør i fødevarebranchen skal håndtere kommunikationen med turister og kunder, eller når man står hjemme i køkkenet med en ny spændende kogebog på engelsk.

Denne "dansk – engelsk/engelsk – dansk" køkkenordbog rummer mere end 8.500 opslagsord inden for alle kategorier af råvarer og drikkevarer, køkken-, bar- og restaurant-udstyr, tilberedningsmetoder samt mål og vægt.

Her er hjælp at hente ...

- når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk!
- når gæsterne i restauranten taler engelsk.
- når menukort, hjemmesider osv. skal oversættes til engelsk.
- når du handler med udlandet.
- når du skal oversætte gastronomiske tekster.
- når du som elev eller studerende skal forstå engelsksprogede kilder.
Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^