Kategori: Kogebøger

Danmarks første seriøse køkkenordbog

Danmarks første seriøse køkkenordbog 

Her er hjælp at hente når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk !

Red. Casper H. Langhoff og Claus Hovelt
Omfang: 270 sider
Forlag: Rosnkilde og Bahnhof



Når verden bliver mindre, får afstande også mindre betydning. Danskerne efterspørger nye opskrifter og råvarer udefra, og vores egne nordiske madtraditioner og råvarer markedsføres og anvendes i resten af verden.

Men at tale om mad og drikke på tværs af sprogene er ikke let. Langt de fleste har brug for en håndsrækning. Hvad enten man som professionel aktør i fødevarebranchen skal håndtere kommunikationen med turister og kunder, eller når man står hjemme i køkkenet med en ny spændende kogebog på engelsk.

Denne "dansk – engelsk/engelsk – dansk" køkkenordbog rummer mere end 8.500 opslagsord inden for alle kategorier af råvarer og drikkevarer, køkken-, bar- og restaurant-udstyr, tilberedningsmetoder samt mål og vægt.

Her er hjælp at hente ...

- når du finder den længe eftersøgte opskrift - på engelsk!
- når gæsterne i restauranten taler engelsk.
- når menukort, hjemmesider osv. skal oversættes til engelsk.
- når du handler med udlandet.
- når du skal oversætte gastronomiske tekster.
- når du som elev eller studerende skal forstå engelsksprogede kilder.
Bestil online

Den økologiske bager
Den økologiske bager

Den dygtige bager Nicolai Halken Skytte har i samarbejde med emmerys samlet en lang række fantastiske opskrifter på appetitvækkende økologiske gourmetbrød- og kager ..

Læs mere
Lav mad med lakrids
Lav mad med lakrids

Nyd smagen af lakrids i forretter, hovedretter og desserter med Claus Holm ...

Læs mere
Vild med chokolade
Vild med chokolade

100 helt uimodståelige chokolade-opskrifter på kager, desserter, konfekt, trøfler, is og varme drikke. Sikke en fornøjelse !

Læs mere
Bær
Bær

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Læs mere
Ny Nordisk Hverdagsmad
Ny Nordisk Hverdagsmad

Plusbog til fordelspris KUN kr. 9 ! Arne Astrup og Claus Meyers vidunderlige kogebog til de mange, som gerne lave mad af typiske nordiske råvarer ...

Læs mere
Vild med is & desserter
Vild med is & desserter

Til alle is-elskere har den svenske konditor og kogebogsforfatter Elisabeth Johansson samlet 170 suveræne is-opskrifter ...

Læs mere
Salater fra The Food Club
Salater fra The Food Club

Mere end 80 enkle, farverige og sunde salater - lige til at stille på middagsbordet året rundt ...

Læs mere
Kagetid
Kagetid

En let tilgængelig bagebog, der henvender sig til alle hjemmebagere - også dem, der ikke har den store erfaring i køkkenet. Alt, hvad man har brug for, er lysten til at bage ...

Læs mere
Løgismose sommer
Løgismose sommer

Med Løgismose sommer samler Anders Vald opskrifter på 80 lette sommerlige retter tilberedt på de råvarer, der er tilgængelige i sommermånederne ...

Læs mere
Verdens bedste amerikanske kogebog
Verdens bedste amerikanske kogebog

Er du til amerikansk mad, så MÅ du eje "Newyorker by heart" som netop er blevet premieret som ikke mindre end "Verdens bedste amerikanske kogebog" ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris (2013) ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^