Kategori: Kogebøger

Bordets glæder

Bordets glæder 

Nyd farverne, årstiderne og ikke mindst maden i Susanne Engelstorp Rasmussens "Bordets glæder" ...

Titel: Bordets glæder - Årets gang i køkken og have
Forfatter: Susanne Engelstorp Rasmussen
Sideantal: 158
Forlag: Thaning & Appel




Bordets glæder. Årets gang i køkken og have er en sanselig og smukt illustreret kogebog, hvor de delikate og anvendelige opskrifter bliver forenet med nyttige husråd og tips til haven.

Opskrifterne følger årets gang og har referencer til gamle skønne retter, som er opdateret med impulser fra verden omkring os. Havetipsene er tæt knyttet til køkkenet, og husrådene er af den gammeldags slags, der både er brugbare, sjove og uskadelige for miljøet og os selv.

I bogen er der drysset opskrifter med let hånd, alt fra forretter til desserter, krydret med årstidernes saft, syltetøj og småkager. Og står blomsterne lidt sløjt på bordet, så er der også råd for det: ”Har du en buket afskårne tulipaner, så kom lidt kartoffelmel i vandet. Det stiver stilkene af, og får blomsterne til at stå flot i længere tid.”

Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^