Kategori: Kogebøger

Bitz din sundhed

Bitz din sundhed 

Her får du sundhed på dine betingelser og vejen til en holdbar livsstil. Bitz din sundhed er fuld af anerkendt viden, gode råd og lækre retter – og så er der ingen løftede pegefingre ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Titel: Bitz din sundhed
Forfatter: Christian Bitz


Bitz og de bæredygtige kostråd
”Bitz din sundhed” er fuld af anerkendt viden, gode råd og lækre retter – og så er der ingen løftede pegefingre. I stedet får du de 8 officielle kostråd serveret på en sanselig måde, der giver plads til alt det søde og sjove, som skaber en sund hverdag. Intet er forbudt, men alting med måde. Det er sund fornuft.

Pro de 8 kostråd
Christian Bitz har slået sit navn fast, især på TV2 som fast ernæringsekspert i blandt andet Go'Morgen Danmark”. Han lægger ikke skjul på, at han er i opposition til flere af tidens store fremherskende alternative trends, når det gælder kost. Med en universitetsuddannelse i human ernæring og en ditto akademisk tænkning går Bitz sine egne veje. Her er om noget en ud af de få, der brænder for kost og ernæring, som samtidig 100% tilslutter sig Sundhedsstyrelsens anbefalede kostråd.

Spis dig til sundhed
Med Bitz på sidelinien bliver det gjort mere forståeligt, hvorfor de 8 kostråd er sund fornuft, og vigtigst af alt anskueliggjort, hvordan man i praksis får gjort dem til virkelighed i sit liv. Det sker dels igennem de 38 herlige opskrifter, der hver især er krydret med flere tips til variation, og dels igennem en gennemgang af en lang række fødevarer, som Bitz klæder læseren på til at få brugt endnu mere i praksis.
Bitz trækker på dygtige kokke, når det gælder opskrifterne i sin nye bog, men der er alligevel ingen tvivl om, at Bitz himself er en yderst kompetent herre udi kogekunstens verden. Gang på gang får læseren små ord med på vejen om, hvordan retter kan tillaves, rester fra gårsdagen kan bruges og hvad, der smager særligt godt ifølge Bitz. Den røde tråd er naturligvis hvad, der er godt for den enkeltes sundhed.

Bitz og besættelsen af mad
De færreste ved sikkert, at Bitz selv har oplevet spiseproblemer på egen krop. Det klæder Bitz at dele det med læseren, så den slags tabuer qua åbenhed kan blive passé. Måske er det netop egne erfaringer, der gør, at Bitz om nogen praktiserer devisen om, at Rom ikke blev bygget på én dag. Eller sagt med andre ord: prøv at tage et lille skridt i den rigtige retning mod mere sundhed. Lidt har også ret. Men før eller senere vil du nå dit mål.

En bog fuld af liv!
Viden er vejen til sikker succes, og "Bitz din sundhed” er da også propfuld af vedkommende cases, faktuel viden og gode råd, tips samt forslag til alle med lyst til at passe godt på deres sundhed. Bogen har noget at sige dén, der ønsker at ændre livsstil hen imod en øget sundhed og evt. færre kilo, lige som den vil kunne være inspirerende for alle andre, der blot har brug for en uddybende opslagsbog omkring de 8 kostråd og samtidig sætter pris på velsmagende mad.
I mine øjne vinder Bitz, fordi han forener lødig information med sanselige madretter, der er fulde af karakter, dejlige farver og smag af vitalitet!

Links:
Bitz din sundhed
Christian Bitz

Opskrifter:
Blomkålsgratin anno 2010
Kylling med det hele


Bestil online

Den dovne vegetar, Camilla Skov

Camilla Skovs kogebog 'Den dovne vegetar' bringer et frisk pust til vegetarkogebogslitteraturen. Med en halvtravl hverdag har jeg fundet stor glæde i de enkle og hurtige opskrifter, der ikke kræver et væld af ingredienser. 

Læs mere
Bælgfrugt - Louisa Lorang

Vi ved, at det både er sundt for os og godt for planeten at spise flere plantebaserede proteiner og mindre kød. Den populære kogebogsforfatter, Louisa Lorang, gør det sjovt og spændende at inkorporere bælgfrugter i kosten med sin bog 'Bælgfrugt'. Hun viser, at det ikke behøver at være kedeligt at…

Læs mere
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' bringer duften og smagen af Vietnam til dit bord, hvor fællesskabet er i centrum.
Spis ris til - Klassisk vietnamesisk hverdagsmad, af Nina Minh Gram Nquyen

Bogen 'Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style' af Nina Minh inviterer læseren ind i hjertet af det vietnamesiske køkken, hvor maden ikke bare nærer kroppen, men også sjælen. 'Co m gia dinh', som betyder 'ris for hele familien' på vietnamesisk, er fundamentet for denne samling af…

Læs mere
Spis dig stærk, let og mæt - Anne Hjernøe

Fra den inspirerende kost- og livsstils ekspert, journalist Anne Hjernøe, kommer bogen 'Spis dig stærk, let og mæt' om forfatteres succes-koncept 'Stærk, let og mæt'.

Læs mere
Salattøsens - Sunde Fyldige Salater, af Mette Løvbom

Salater som hovedret er et hit, måske især fordi man føler sig godt tilpas efter en fyldig salat. For tii forskel fra tunge kødretter, så er middagssalater lette, mættende og nemmere at fordøje - og så er grøntsagerne jo fulde af vigtige næringsstoffer.

Salater kan sammensættes af lige præcis de…

Læs mere
Sunde grønne retter: Mummum - Kun Aftensmad, af Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen

Nemme, sunde, grønne retter. Det er udgangspunktet for Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens kogebog 'Mummum - Kun Aftensmad'.

Læs mere
Krydret, Anne Hjernøe & Ditte Ingemann

Med en fælles passion for mad og krydderier, har Anne Hjernøe og Ditte Ingemann udgivet den dejligste opskriftsamling fuld af inspiration til hvordan man nemt kan føje ekstra krydderi på tilværelsen.

Læs mere
Sænk Dit Kolesterol - af Jens Linnet og Jerk W. Langer

Fra de populære danske læger og forfattere, Jens Linnet og Jerk W. Langer, kommer bogen 'Sænk Dit Kolesterol'. Det er en vigtig bog, der gør dig klog på nøjagtigt hvilke konsekvenser det kan have, at leve med et højt kolesteroltal.

Læs mere
Krydderier fra A til Z - Stor smag til grøn mad

Bliv klogere på krydderier, og læs om, hvordan krydderier er helt afgørende for at give aromaer og smage til plantebaseret mad. Det er nemlig især, når vi skifter de kraftigt smagende kødretter ud med grønne alternativer, at krydderier spiller en særlig rolle, ved at tilføje aroma og smag.

Læs mere
Surdej - Kom Godt I Gang - af James Morton

Det behøver ikke være så svært, at bage skønne brød med surdej, og som alle ved, så er surdejsbrød et helt særlig sprødt og lækkert brød med dejlig, saftig krumme og stor smag.

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^