Kategori: Kogebøger

Baronessen går i køkkenet

Baronessen går i køkkenet 

Caroline Fleming er en glimrende kok. I sin første kogebog lærer hun læseren, hvordan man laver sund mad til budgetvenlige priser, øser ud af opskrifter og gode gamle husråd ...

Titel: Baronessen går i køkkenet
Forfatter: Caroline Fleming
Forlag: Lindhardt og Ringhof




I Caroline Flemings kogebog kan man finde sunde, hurtige og budgetvenlige opskrifter og blive lidt klogere på de gode gamle husråd.
Caroline Fleming er en glimrende kok. En af hendes målsætninger er at lære alle, at det er muligt at spise ordentlig mad, selvom man ikke har mange penge.
Samtidig lægger Caroline Fleming vægt på, at det ikke nødvendigvis kræver lang tid at tilberede et sundt måltid.
Bogen indeholder 60 opskrifter på morgenmad, mellemmåltider, aftensmad og desserter.
Desuden er den fyldt med tips om alternative ingredienser og gode gamle husråd om, hvordan man f.eks. får rødbedesaft af tøjet eller undgår tårer, når man skræller løg.
Caroline Fleming er baronesse på Valdemar Slot og bl.a. kendt fra tv-programmet ’Baro-nessen flytter ind’, hvor hun hjælper danske familier med at få skik på alt fra vasketøj og rengøring til indretning og madlavning. Hun har tidligere medvirket i portræt-programmet ’Baronessen’ og har arbejdet som model. Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^