Kategori: Kogebøger

Bagelyst, af Annemette Voss

Bagelyst, af Annemette Voss 

Bagelyst er, udover opskrifter på 60 skønne kager, fuld af kagedronningens bedste bagetips og -tricks ..



Siden Annemette Voss som 5-årig stod sammen med mormor og bagte kager ved køkkenbordet, har hun elsket at bage, og hendes glæde ved de søde sager er kun vokset med årene. Sidste år deltog Annemette i DR1´s store show "Den Store Bagedyst", hvor hun vandt og blev kåret som årets kagedronning.
Nu har hun udgivet bogen "Bagelyst", der indeholder en bred variation af klassiske kager, tilføjet et nyt, ekstra "twist". Det er 60 nøje udvalgte opskrifter med både nemme og enkle opskrifter, og opskrifter på mere kompliceret bagekunst.
Under "Den Store Bagedyst" begejstrede Annemette med sikker stil, bagekunst og dekoration, og i bogen deler hun rundhåndet ud af sine tips og tricks til, hvordan man selv når let og elegant i mål med kagerne.
Med "Bagelyst" har du opskrifter på kager til en hver lejlighed - og med den vil selv den mest uerfarne bager få mod på at udfordre sin bagelyst.


Bestil online

Små retter stor smag, af Timm Vladimir

'Små retter', 'tapas', 'mezze', 'antipasti' – kært barn har mange navne. I sin bog 'Små retter stor smag' præsenterer Tim Vladimir 80 opskrifter på retter med stor smag fra hele verden.

Læs mere
Rug – Meget mere end rugbrød

Danmarks nationalbrød, rugbrødet, og hvad rugmel og kerner også kan bruges til i madlavningen. Bogen fortæller om, hvorfor rug er så fantastisk.

Læs mere
KÅL

Kål er lækkert. Kål er sundt. Og kål er billigt og tilgængeligt for alle. I køkkenet er der mange variations-muligheder med kålen. To passionerede kål-entusiaster kokken Peter Nøhr og ekspert i madkultur Asmus Gamdrup har sammen skrevet kogebogen 'KÅL'.

Læs mere
Spiselige Svampe

– Og lækre svamperetter.

Læs mere
Mit grønne køkken

Fra forfatteren bag 'Salater fra The Food Club' kommer nu en ny inspirerende kogebog med 80 velsmagende retter med det grønne som omdrejningspunkt.

Læs mere
Smagen af rabarber

Rabarberens syrlige smag er herlig sammen med søde jordbær og hvid chokolade, men også med både stjerneanis, fed and eller makrel - og så kan rabarber også blive til god chutney, marmelade, saft og vin.

Læs mere
Fisk på gaflen

Synes du også, at det er svært at få nok fisk i løbet af ugen? Rasmus Grønbech har skrevet 'Fisk på gaflen' lige netop til dig!

Læs mere
Plenty more - Forny dit grønne køkken

Yotam Ottolenghis grønne revolution fortsætter! Fuld af inspirerende opskrifter og farverige fotos er hans nye kogebog 'Plenty More' et must-have for såvel kødspisere som vegetarer.

Læs mere
Mit cowgirlkøkken

Louisa Lorang har en kæmpe kærlighed til Texas og hele den amerikanske madkultur. I 'Mit cowgirlkøkken' tager hun os med på et gastronomisk roadtrip, hvor hun gavmildt deler ud af sine bedste opskrifter.

Læs mere
Køkkenfest

Har du nogenside tænkt over, hvorfor en fest altid ender i køkkenet?

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^