Kategori: Kogebøger

Bær

Bær  

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder ...

Ritt Bjerregaard er glad for bær, og i bogen "Bær i haven og køkkenet" fortæller hun, sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om de mange anvendelsesmuligheder.
Bogen er båret af et stort personligt engagement og er krydret med Ritt Bjerregaards personlige historier om bær, bl.a. erindringer fra barndommen og fra mange år med dyrkning af bær på hendes æbleplantage.
"Bær i haven og køkkenet" er en skøn bog til alle bær-elskere. Til dem, der dyrker have eller har en fritidsgrund og gerne vil prøve noget nyt, men også til de mange, der bare ser efter, hvad der er på hylderne og køber bærrene, når de er der.
Bogen rummer et væld af opskrifter, billeder og ideer til, hvordan man kan bruge bær i madlavningen samt råd og vejledning om dyrkningen, sorter, beskæring, høst, skadedyr og sygdomme, gødning.

Bestil online

Rosas spanske køkken
Rosas spanske køkken

En personlig kogebog, fuld af anekdoter fra Rosas barndom og ungdom i Catalonien og med fortællinger om madens og råvarernes historie og traditioner ...

Læs mere
Japansk mad
Japansk mad

Det japanske køkken er det hurtigst voksende køkken i Vesten - ikke mindst sushi er populært. Men det japanske køkken er meget mere end sushi ...

Læs mere
Velværekuren
Velværekuren

En personlig guide til total velvære. Med mere end 100 lækre og nemme opskrifter og kostplaner for de første 12 uger, indeholder denne bog alt, hvad du behøver for at komme i gang med Velværekuren ...

Læs mere
Masser af kager
Masser af kager

Så er der kager til enhver ! Fristende opskrifter på små skønne kager til enhver lejlighed ...

Læs mere
Janes køkken
Janes køkken

******Jane Åmund har samlet opskrifter fra familie, venner og bekendte, og fortæller samtidig småhistorier og anekdoter om de personer, som i første omgang har lavet maden ...

Læs mere
Suveræne succeser
Suveræne succeser

Med "Suveræne succeser" har Sonja Bock og Tina Scheftelowitz plukket de bedste af de bedste opskrifter fra alle deres værker og suppleret med en samling spritnye opskrifter. Her får du opskriften på Andebryst i orangelage, lige til at printe ud...

Læs mere
Det gode brød
Det gode brød

"En meget spændende og anderledes bagebog", skriver vores boganmelder...

Læs mere
Franske cremedesserter
Franske cremedesserter

*****Hvis det risler ned ad ryggen af fryd, når du hører knækket af det stive sukkerlag på en créme brûlée, så er her løsningen ...

Læs mere
Franske oste
Franske oste

Er du en af dem, der fryder sig ved synet af et ostebord? Så er dette lige bogen for dig !

Læs mere
Lidt lækkert
Lidt lækkert

Tapas, antipasti, sushi og mezze. Glem den formelle treretters middag - tag et afslappet festmåltid af små lækkerier. Uformelt og afslappet - perfekt til gæster ...

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^