Helsemesse: Krop-Sind-Ånd i Aalborg
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg 2025 

Fra den 28. februar og tre dage frem forvandles Europahallen i Aalborg Kongres & Kultur Center til et inspirerende univers af alternativ behandling, holistisk livsstil og personlig udvikling. I en atmosfære præget af ro og nysgerrighed kan du gå på opdagelse blandt spændende stande og få nye…

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Skøn måltidssalat med blomkål, halloumi og granatæble fra Anne Hjernøes 'Stærk overgang' 

”Overgangsalderen skal ikke være et helvede af svede- og hedeture, søvnløshed, blødningsforstyrrelser, koncentrationsbesvær, ondt i leddene og smerter ved sex. Det er ganske enkelt ikke det, du skal bruge din tid på, hvis du kan undgå det", skriver Anne Hjernøe i sin inspirerende bog 'Stærk…

Læs mere
Find inspiration i Ditte Julies kreative bagværk og holistiske tilgang til livet
Opskrifter & råvarer
Sæson: Ditte Julies cheesecake med chokolade og brombær 

Med inspiration i årstiderne, sæsonernes råvarer og naturens farver, har den passionerede kagenørd, Ditte Julie Jensen, udarbejdet en hel stribe bøger fulde af opskrifter på de smukkeste og mest delikate kager.

Her bringer vi her hendes opskrift på den lækreste cheesecake med chokolade og brombær.

Læs mere
Jul på Slottet, Vorgaard Slot
Livsstilsmesser
Voergaard Slot: Jul på Slottet 2024 

Træd ind i en magisk juleverden, når Voergaard Slot åbner dørene fredag til søndag den 22. til 24. november og 29. november til 1. december 2024. Tag familien med til en uforglemmelig juleoplevelse, hvor historie og hygge smelter sammen i en eventyrlig oplevelse.

Læs mere
Opskrifter & råvarer
Sæsonoversigt for bær 

Ved at vælge bær, når de er i sæson, sikrer du, at de er på deres mest modne, saftige og næringsrige. Denne oversigt giver dig et overblik over, hvilke bær der er i sæson i løbet af året, så du kan planlægge dine sylte- og saftprojekter optimalt.

Fra de tidlige forårsbær til de sene efterårsbær,…

Læs mere
Julemarked på Haughus Gods: Julegaveidéer, juledekorationer og vintage fund
Livsstilsmesser
Julemarked på Haughus Gods 2024 

Oplev ægte julestemning med duften af æbleskiver, brændte mandler og gran på Haughus Gods' stemningsfyldte julekræmmermarked. I år byder godset på masser af julehygge med juletræssalg på gårdspladsen og besøg af julemanden, som deler slikkepinde og nissehuer ud til de artige børn. 

Læs mere
Jul på Kronborg
Livsstilsmesser
Julemarked på Kronborg 2024 

Denne jul danner Kronborg endnu en gang rammen om en magisk juleoplevelse. Du kan lade dig fortrylle af markedets mange juleboder, fyldt med kvalitetsvarer og unikke gaveidéer, samt hyggelige aktiviteter for hele familien. Børnene kan dykke ned i julens glæder med kreative værksteder og højtlæsning…

Læs mere
Livsstilsmesser
Ålbæk Julemarked 2024 

Traditionen tro byder Ålbæk Julemarked igen i år velkommen til et stemningsfuldt marked med et imponerende program, der med garanti vækker julehumøret.

Læs mere
Snegle med blåbær er den perfekte snack på en regnfuld dag.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Blåbærsnegle - Stor smag med sæsonens bær 

Der er intet som lune snegle med blåbær på en våd og overskyet sommerdag. Og sæsonens fine, små bær er helt perfekte til såvel tærter og kager, selvom de lune snegle med blåbær er vores absolutte favorit.

Læs mere
Julemarkeder
Danish Christmas Markets 2024 

During November and December danes celebrate Christmas with romance and nostalgia. If you want to experience true Nordic Christmas spirit you have to visit the local christmas markets, or 'Julemarkeder' as they are called in danish.

Here you will find the local region's most avid Christmas…

Læs mere
Julemarkeder på Sjælland 

Det er den tid på året, hvor alle - store som små - kan glæde sig til julefest og traditioner på landets stemningsfulde julemarkeder. Her hører duften af gløgg og æbleskiver til oplevelsen i hyggelige og nostalgiske omgivelser. Her får du et overblik over årets fineste julemarkeder på Sjælland.

Læs mere
Sådan kan du lave forfriskende blåbærsaft der kombinerer smagen af citron og rosmarin.
Opskrifter & råvarer
Opskrift: Blåbærsaft med et twist af citron og rosmarin 

Blåbær er smagen af sensommer, og har man ikke blåbær i sin have, så bugner grøntafdelingen af blåbær i august og september, ligesom udvalgte frugtplantager tilbyder selvpluk i sæsonen. De nyplukkede blåbær er en himmelsk mundfuld, skønne på yoghurten og i salaten, men kan også hældes på glas som…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Shopping
^