Kategori: Sundhed

Grøn og guddommelig med sophie uliano!

Grøn og guddommelig med sophie uliano! 

En sand overflod af idéer, råd, viden, henvisninger og referencer til hvordan livet kan leves bæredygtigt med grønne alternativer. Start i et hjørne - eller kør hele programmet ...

Anmeldelse og klumme af Nønne Lønne Votborg

Gør en forskel med Grøn og skøn på 8 uger
De fleste har den opfattelse, at en grøn, bæredygtig og miljøvenlig levevis både er kedelig og fattig på luksus og lækre ting, som kvinder ofte sætter pris på. ”Grøn og skøn på 8 uger” er en interessant, lærerig og overraskende bog, der introducerer den moderne kvinde for 8 enkle trin til et bæredygtigt liv - uden kompromiser!

Godt at være grøn!
Forfatteren har selv været af den opfattelse, at en fornuftig miljøvenlig levevis var lig med kedelige fodformede sandaler og trist tofu på tallerkenen. Heldigvis har Sophie Uliano dedikeret sig til den grønne sag som miljøaktivist i USA og samtidig insisteret på, at det skulle være muligt at være positiv og som kvinde at leve et bæredygtigt liv - uden at føle sig midt i et bedrøveligt liv!

Grøn transformation
Grøn og skøn på 8 uger gør op med myten om, at vi behøver at være behårede som aber og leve som stenalder mennesker for at være gode grønne godter! I bogen her, der er tilpasset danske forhold på glimrende vis, bliver vi skridt for skridt introduceret for en fabelagtig verden af lækre produkter og muligheder for at være både grøn, guddommelig lækker og veltilpas på samme tid. Det er nemlig muligt at finde både neglelak, jeans, læbestift og mousse til håret, der ikke skader omverden eller en selv for den sags skyld!

Vejen til et grønt liv
Grøn og skøn på 8 uger giver læseren en lang række konkret viden, tips og idéer, når det gælder:
• grønne skønhedsvaner
• et kemikaliefrit hjem
• shopping med grøn samvittighed
• fitness og træning i fitnesscenter
• madlavning & opskrifter
• giv din kost en grøn makeover
• dit personlige grønne ansvar og valgmulighederne

Sophie Uliano brænder selv for den grønne sag og med sin oprigtige engagement, er det let at forstå, at bogen sprudler af gode idéer, forslag, råd og informationer om, hvordan læseren kan gribe en mere grøn og bæredygtig tilgang til livet an på.

Brugsbog med holdninger
Et stort plus ved bogen er det store antal af konkrete henvisninger og referencer til produkter og hjemmesider, og netop det handlings anvisende element gør bogen til noget særligt. Sophie Ulianos nøjes ikke med at tale om at vælge mere bæredygtigt og finde mere grønne alternativer; hun gør det!
For at få noget ud af bogen mener jeg, det er meget vigtigt at tro på, at alle små skridt i den rigtige retning tæller. Min opfattelse er, at det er de færreste, der vil eller kan tage alle Sophie Ulianos gode råd til sig, men derfor er hver en lille ændring lig med en vigtig forandring i dit liv, i omgivelserne, du påvirker direkte, og politisk med det vigtige signal, du sender!

Kom godt i gang
Som læser er det forholdsvist let og ligetil at træde i forfatterens kloge fodspor, fordi hun både forklarer, hvorfor det er vigtigt at træffe de grønne valg, og viser, hvordan det gøres i praksis. Det ville naturligvis være rart, hvis endnu flere produkter og muligheder fandtes i Danmark, og ikke skulle bestilles via nettet. Måske kunne en dansk udgave indeholde det næstbedste valg, som alt andet lige må være bedre, at læseren træffer, frem for slet ikke at ændre noget. Bogen er spækket med links til videre læsning, øvelser, opskrifter, små opgaver, tips, fakta, tjeklister og tests. Du vælger selv, om du vil læse den fra ende til anden eller bruge den som opslagsværk indenfor de områder, der har din interesse.

Lækkert liv – på den ansvarlige måde!
Grøn og skøn på 8 uger har hittet i flere lande, og jeg deler da også ubetinget den store begejstring for denne dejlige, livsbekræftende og kloge bog med masser af begavede og velovervejede valg. Sophie Ulianos engagement er smittende og særdeles positivt. Bogen her handler om meget mere end skønhed – det er en bog om grøn livsstil og holdninger for dig og alle omkring dig! Forfatteren brænder for at vise, at du sagtens kan leve et sundt, indholdsrigt, grønt og guddommelig lækkert liv – ligesom hun selv gør!

<link https: clk.tradedoubler.com _blank>Bogen kan bestilles online her >>

Sundhed
Forskning viser honnings skjulte egenskaber 

Gennem historien har honning været hyldet som vidundermiddel mod alverdens lidelser. Den gule nektar har blandt andet haft ry for at være et effektivt elskovsmiddel, ligesom den har været brugt til behandling af sår og betændelsestilstande i huden, til lindring af astma-, gigt-, hjerte- og…

Læs mere
Sundhed
Kostfibre mod forstoppelse: De bedste kilder til kostfibre 

Mangel på kostfiber er et udbredt problem i den vestlige verden, hvor mange mennesker døjer med forstoppelse og relaterede problemer, som fx hæmorider eller irritabel tyktarm. Der findes et righoldigt batteri af håndkøbsmedicin, som ikke just er skadelige, men der findes, som bekendt, også den…

Læs mere
Sundhed
Kostfibre skal have væske i rigelige mængder 

Oplever man problemer med fordøjelsen som fx forstoppelse kan det skyldes, at der er for lidt fibre i kosten, men det kan også skyldes, at man ikke indtager tilstrækkelig væske i forhold til mængden af kostfibre.

Læs mere
Sommer
Undgå legionella-smitte: Forholdsregler for rejsende til Sydeuropa 

Udlandsrejser til destinationer med ekstrem varme, kan betyde, at flere danskere er udsættes for legionella-bakterier, skriver Statens Serum Institut. Bakterien er svær at få bugt med, men nogle få enkle råd kan mindske risikoen for at blive ramt af den potentielt livstruende sygdom.

Læs mere
Sundhed
Danske børn er de mest slikspisende i verden 

Danske børn får op til fire gange flere søde sager end Fødevarestyrelsen anbefaler, og Danmark er det land i verden, hvor vi køber mest slik. Det viser tal fra DTU Fødevareinstituttet, som sammen med Fødevarestyrelsen har gennemført et 3-årigt projekt, hvor man har udviklet metoder, der kan hjælpe…

Læs mere
Sundhed
Sådan bliver du bedre til at huske dine succeser 

Har du nemmere ved at rose andre end dig selv?

Du er et opmærksomt, imødekommende og omsorgsfuldt menneske, der lytter, roser og opmuntre mennesker omkring dig. De nyder din opmærksomhed, og det er ofte med din hjælp, at de kommer i tanke om, at de faktisk har rigtig meget at være stolte af.

Læs mere
Sundhed
KETO-diæt: Derfor kaldes KETO en mirakelkur  

Har man ønske om at tabe sig, så har man nok overvejet en kostomlægning jf. KETO-diætens principper. En diæt fattig på kulhydrater og rig på fedt og protein, har nemlig vist sig at være en særdeles effektiv slankekur. Det er samtidig en diæt-form, der synes at appellere til de mange. Det bekræftes…

Læs mere
Sundhed
Husker du pausen? 

Afspænding, zoneterapi, massage eller bare en kort meditation. I en travl hverdag, er det nemt at glemme pausen, men de fleste har oplevet, hvordan selv et lille hvil midt på dagen kan have en næsten magisk virkning og betyde, at man får en helt ny energi og overskud til få løst resten af dagens…

Læs mere
Forår
Vi cykler til arbejde 2023: Jernheste med forårsfornemmelser 

I maj afvikles igen i år 'Vi cykler til arbejde'-kampagnen. Her forventes det, at mere end 100.000 jernheste med forårsfornemmelser vil give ekstra travlhed på landets cykelstier og veje, når ruten til og fra arbejde skal tilbagelægges.

Læs mere
Sundhed
Hjerteforeningen: Børn og unges nikotinforbrug eksploderer 

Hver tredje danske ung mellem 15-29 år enten ryger eller er forbruger af et nikotinprodukt. Det fremgår af rapporten §Røg, som samtidig viser, at en stigende andel af de 15-17-årige ryger cigaretter. Derfor er det essentielt, at prisen på cigaretter hæves til mindst 100 kroner hurtigst muligt, da…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^