Kategori: Sommer

Lakrids by Bülow Summer Selection Box

Lakrids by Bülow har igen vist, at de er mestre i at skabe innovative og delikate lakridsprodukter. Sæsonens syrlige sommerfavoritter er et herligt eksempel.

Sommerens syrlige sensationer: Lakrids by Bülow introducerer nye smagsoplevelser 

Sommeren står for døren, og Lakrids by Bülow har igen formået at imponere med deres nyeste sortiment, der byder på sommersyrlige lakridsoplevelser. Med varianterne Læmon og Sour Strawberry samt den eksklusive Summer Selection Box er der virkelig noget at glæde sig til.

  • Læmon kombinerer den intense smag af salt lakrids med frisk citron og pakker herlighederne ind i hvid chokolade, fløde og vanilje, hvilket giver en perfekt balance mellem sødme, syrlighed og salt. En rigtig sommeroplevelse for både smagsløg og sjæl.
  • Sour Strawberry er en anden skøn nyhed, hvor grønne jordbær møder sej rød lakrids i en delikat og frugtagtig kombination. Den hvide chokolade og den knasende, grønne sukkerskal giver den fine gourmetlakrids et ekstra syrligt twist og er en perfekt mundfuld på de lange sommeraftener, hvor man trænger til noget let og lækkert til hvidvinen.

Med den eksklusive Summer Selection Box samler Lakrids by Bülow fire forskellige smagsvarianter: Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream. Dette fine udvalg byder på skønne sommerlækkerier.

 



Vejl. priser for hhv. Læmon, Sour Strawberry og Summer Selection Box:

  • Regular jar 149 dkk
  • Small jar: 85 dkk
  • Mixed jar: 245 DKK
  • Summer Selection Box (Læmon, Sour Strawberry, Peaches og Strawberries & Cream): 150 dkk
Sommerbazar: Udstyr til strandturen
Sommer
Sommerbazar: Picnic på stranden 

På en varm sommerdag er en picnic på stranden det allerskønneste. Med strandtæpper og medbragte liggestole får man hurtigt skabt en komfortabel base, hvor man kan nyde sommerstemningen, den friske havluft og - efter en kølig dukkert, picnickurvens lækkerier. Find inspiration til udstyret på…

Læs mere
Fordærvet kød symptomer
Forbrugernyt
Mindsk risikoen for salmonella og campylobacter infektioner 

I sommervarmen er det ekstra vigtigt, at være opmærksom på, hvordan man håndterer og opbevarer sine madvarer. De sygdomsfremkaldende bakterier; salmonella og campylobacter, florerer i varmen, men følger man Sundhedsstyrelsens enkle anbefalinger, så mindskes risikoen for bakterieinfektioner…

Læs mere
Blågrønalger symptomer
Sommer
Giftige alger: Pas på blågrønalger på stranden  

Når varme sommerdage bliver tilbragt på stranden, så er det vigtigt at holde øje med vandkvaliteten. Ser vandet grumset eller misfarvet ud, så kan det skyldes blågrønne alger, og de er giftige for mennesker og dyr.

Læs mere
Kreative jordbær opskrifter til sommeren, nye måder at nyde friske bær, fra salater til desserter
Opskrifter & råvarer
Sommeropskrifter: 4 nye måder at nyde friske jordbær på 

Sæsonen for danske jordbær er kort, så det gælder om at få mest ud af de fine bær, mens de stadig er at finde på hylderne. Hvis du kan bruge til inspiration, så kig med her, hvor vi præsenterer fire kreative, nye måder, at nyde dine friske jordbær på.

Læs mere
Grillsikkerhed: Gode råd til sikker brug af grillen.
Forbrugernyt
Grillsikkerhed: Vigtige råd om brug af grill 

Med det omend noget ustadige sommervejr er der nok mange, der har gang i grillen. For det er jo bare så nemt og hyggeligt at tilberede lækkerier over de varme gløder.

Her får du en stribe skønne opskrifter - og gode råd og forholdsregler, der giver dig de bedste forudsætninger for en god…

Læs mere
Hjemmelavede BBQ-sauce & marinader
Opskrifter & råvarer
Opskrifter: BBQ-sauce & marinader  

Det er jo krydderierne og marinaderne, som giver det sidste ekstra pift til grillkødet, og med disse to opskrifter på BBQ-sauce og marinade kan du forvandle ethvert stykke kød til en kulinarisk oplevelse.

Læs mere
Opskrifter med nye kartofler
Opskrifter & råvarer
6 herlige sommeranretninger med nye kartofler 

Nye kartofler er en eftertragtet delikatesse, og lige nu ligger årets frilandskartofler klar i dagligvarebutikkerne. Her får du tips til tilberedning af de små knolde og idéer til lette, lækre sommeranretninger med kartofler.

Læs mere
Miljø
Honning- & Jordbærdag 2024 

Der findes næppe to danske fødevarer, der er så tæt forbundne med solskin og dansk sommer som jordbær og honning. Og når de to serveres sammen, har man en absolut himmelsk mundfuld.

Den 22. juni 2024 bliver der rig lejlighed til at dyppe solmodne jordbær i nyslynget honning, for her fejrer biavlere…

Læs mere
Opskrift: Spareribs på grillen
Opskrifter & råvarer
Amerikanske spareribs på grillen 

Ingen steder i verden har grill og barbeque så stolte traditioner og så stor kulturel betydning som i USA. Amerikanerne elsker deres ’Backyard barbeque parties’, og i nogle stater bliver BBQ dyrket så ivrigt, at der afholdes BBQ-festivaler og -konkurrencer.

Læs mere
Sommer
Sysler i sensommerhaven 

Sommeren lakker mod enden, men for haveejere er der er ingen grund til at føle sig trist til mode. Der er stadig rigeligt med blomster, farver og oplevelser i haven, og masser af praktiske opgaver - ikke mindst, hvis man har frugttræer og bærbuske: Ribs, hyldebær, brombær, hyben, stikkelsbær,…

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
De usynlige, af Lone Theils

Pigerne fra Englandsbåden, Den blå digters kone, Heksedrengen og Stilleleg. Lone Theils Nora Sand-serie har solgt over 100.000 eksemplarer og udkommt i 16 lande. Krimiserien tager afsæt i virkelige begivenheder, hvilket også gælder for Lone Theils anmelderroste krimi, De usynlige.

Læs mere
Oprindelse, Dan Brown

Den nye Dan Brown thriller ligger stadig i toppen af bestsellerlisten. Med 'Oprindelse' har han skrevet endnu en intens historie fyldt med skjulte koder, religion, symboler og kunst - og med den populære professor Robert Langdon i hovedrollen.

Læs mere
Kvinden Mellem Os, Sarah Pekkanen & Greer Hendricks

En psykologisk thriller med et mesterligt plot, der udforsker ægteskabets skjulte kompleksitet og alle de farlige sandheder, som vi ignorerer i kærlighedens navn. Man kunne tro, at det er historien om en jaloux ekskone, som er besat af sin afløser - en smuk, yngre kvinde, som snart skal giftes med…

Læs mere
Eksodus, Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm

En spændingsroman af ægteparret Lisbeth Zornig og Mikael Lindholm, forfatterne bag 'Bundfald' og 'Arkimedes'.

Læs mere
Shopping
^