Kategori: Sommer

Bærbuske og frugttræer i haven

Bærbuske og frugttræer i haven 

Står du og kigger misundeligt ind på naboens bærbuske og frugttræer, så tag en tur på planteskolen og køb bærbuske, rabarberplanter og et par kasser jordbærplanter. De vil allerede i løbet af de næste par somre give en god høst...

Står du og kigger misundeligt ind på naboens bærbuske og frugttræer, så tag en tur på planteskolen og køb bærbuske, rabarberplanter og et par kasser jordbærplanter. Så er du allerede godt i gang, og planterne vil allerede i løbet af de næste par somre give en god høst.

Kirsebær
Planter du et kirsebærtræ vil der gå en del år før udbyttet er stort.

Jordbær
Et nyt jordbærbed anlægges bedst omkring starten af august og jordbærplanterne trives bedst i fuld sol. Forlæng din jordbærsæson ved at plante 3 forskellige sorter, der modner forskudt. F.eks. Honeoye, Korona og Florence der modner hhv. midt juni, slut juni og start juli.

Ribs
Ribsbusken stiller ikke de store krav til, hvor du planter den, og en enkelt busk er nok for de fleste. Ribsene modner i tætte klaser i juli og august måned.

Hindbær
Afhængig af sort, giver busken bær fra juli til oktober. Hindbærbusken trives godt i velgødet, skyggefuld jord.

Rabarber
Rabarber er noget af det tidligste du kan høste fra haven. Den skyder allerede i april!

Sommer
Advarsel om gasflasker 

Gasflasker til fx gasgrill, ukrudtsbrænder og gaskomfuret i campingvognen bør tjekkes nøje inden brug, opfordrer Sikkerhedsstyrelsen og Arbejdstilsynet efter flere uheld, hvor gas er sivet ud af flaskerne. Antændes gassen kan det i værste fald medføre en kraftig eksplosion.

Læs mere
Sommer
Shopping: 20 sol- og sommerscoop  

Fra udstyr til strandturen, lette sommerkjoler og skønne bohemesmykker, til smukke møbler og udstyr til indretning af din yndlingskrog i haven. Her får du annoncørernes idéer til en lang og dejlig sommer...

Læs mere
Sommer
Kastelløbet 2017 

Kom og vær med til Københavns smukkeste løb! Tirsdag den 22. august kl. 18.30 lyder startskuddet for kvindernes 5 eller 10 km løb, der tager ruten hele vejen rundt i det smukke, gamle anlæg. Startnummer udleveres kl. 17.00 på Kirkepladsen.

Læs mere
Inspiration til alt det nye grønne
Sommer
Inspiration til alt det nye grønne 

Hellig jer for en stund til de grønne sager fuldt ud, eller skær kød og fisk ned til et absolut minimum, hvor I kun bruger det som pynt i de salater og andre nemme retter, I vælger. Der er ikke nogen grund til spise andet end netop dét, der er allerbedst nu og i højsæson: vores gode danske frugt og…

Læs mere
Sommer
Årets hindbær frister med saft og sødme 

En varm juni betyder, at de danske hindbær, ligesom mange andre danske bær, er klar tidligere. Samtidig er den danske hindbærsæson længere, hvilket betyder, at hindbærelskere vil kunne lægge de små bær i indkøbskurven fra begyndelsen af juli og helt ind i oktober måned.

Læs mere
Sommer
Strawberry Daiquiri 

Frisk og lækker sommerdrik. Sådan mikser du selv den super populære strawberry daiquiri.

Læs mere
Sommer
Dyneekspertens råd til valg af sommerdyne 

Døjer du med nattesved? Her får du en stribe gode råd til, hvordan du kan mindske nattesved ...

Læs mere
Danmarks farligste dyr
Sommer
Danmarks farligste dyr 

Sommertid er lig med høj forekomst af fluer. Og både stuefluer og spyfluer transporterer så mange bakterier, at de er at regne blandt verdens absolut farligste dyr, siger skadedyrseksperten.

Læs mere
Sommer
Flest syge af campylobacter i grillsæsonen 

Blot nogle få dråber kødsaft fra råt kød med campylobacterbakterier er nok til at sende gæsterne fra bordet med et ulmende maveonde og senere en omgang diarré eller opkast.

Læs mere
Sommer
Kjoler til strand & sommeraftener 

Se et udvalg af sommerens dejligste kjoler, der fungerer lige godt på stranden, som på en lun og lang sommeraftener. Fra Overdressed, By Malene Birger, Vadum, Storm & Marie, Patrizia Pepe, Vila, Tina Wodstrup, Whiite mf..

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^