Korres sæbekollektion

Korres sæbekollektion 

Sæberne indeholder ingen barske kemikalier og er beriget med økologisk mandelolie ...


Alle der sætter pris på enkelthed vil elske denne mildt rensende sæbe-kollektion med rene aromaer og ekstrakter, som er kendt for aktivt at lindre ansigtet efter en lang, beskidt dag.

Sæberne indeholder ingen barske kemikalier og er beriget med økologisk mandelolie samt Korres egen græske blomsterekstrakter – et resultat af brandets samarbejde med lokale bønder.

Skønhed & Pleje
5 nye som garanterer fugt 

Hvis du føler dig generet af tør hud, hvis din hud klør, føles stram eller er irriteret, så har du muligvis atopisk hud. Atopisk hud er en almindelig hudlidelse. 1 ud af 5 personer har atopisk hud, men 73% af dem, der døjer med atopisk hud, de ved det ikke. Det er ærgerligt, for med korrekt pleje,…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Ansigtsmassage 

En ansigtsmassage er næsten som en lille meditation. Med blide bevægelser stimulerer du kredsløb og blodcirkulation, og får bugt med eventuelle muskelspændinger i ansigtet, som ellers kan forårsage hovedpine. Her får du 10 trin til en ansigtsmassage, som giver ro og balance i hoved og krop.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Herôme 

Herôme er intet mindre end pioner indenfor hånd- og neglepleje. Virksomheden har eksisteret i 34 år, og nu kan Herôme fejre 24 års fødselsdag i Danmark. Disse mange års erfaring og succes, med blandt andet produktet 'Nail Hardener Strong', er ikke til at tage fejl af. Og nu lancerer Herôme et nyt…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Tips til flotte sommerben 

Nu varer det ikke længe før vi igen kan skifte de lange bukser, nylonstrømper og støvler ud med sommerkjoler, sandaler og bare ben.

Læs mere
Forår
Husk det nu! 

Den dejlige forårssol er hård ved huden. Udsættes huden for meget sol, ældes den med linjer, rynker og pletter, og kan få en læderet, gullig og tør overflade.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Skønhedsbazar 

Netbutikkernes allerbedste bud på lækker skønhedspleje i hverdagen.

Læs mere
Skønhed & Pleje
ICE serum 

ICE serum er islandsk hudpleje, en let og lækker serum til huden. Den virker exfolierende og fugtbevarende, og efterlader huden silkeblød. Produktet er udviklet til at stimulere kollagen i huden, bedre elasticiteten og tilføre huden ny vitalitet.

ICE serum passer til alle aldre og hudtyper. Den er…

Læs mere
Skønhed & Pleje
Forårsmakeup 

 

Savner du lidt inspiration til forårsmakeuppen, så kig med her, hvor Lancômes makeupguru Lisa Eldridge viser, hvordan hun, med 'My French Palette' fra Lancômes forårskollektion 2015, lægger en lys og let forårsmakeup.

Læs mere
Ny antiage serie fra Elisabeth Arden
Skønhed & Pleje
Ny antiage serie fra Elisabeth Arden  

Ligesom mange andre kosmetikmærker, så har Elisabeth Arden også fokus på antiage og lancerer nu en ny serie bestående af tre antiage-produkter: En flydende serum, en ansigtscreme samt en creme til den fine hud omkring øjnene.

Læs mere
Skønhed & Pleje
Festmakeup 

En småkedelig garderobe skal ikke afholde dig fra at deltage i vinterens festarrangementer. Koncentrer dig i stedet om at gøre noget særligt ud af makeuppen, og lad guld og glimmer være essensen i dit festlook !

Læs mere
PinterestFacebookTwitterRSSInstagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Shopping
^